⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

yemin ederim kalbim duracak sandım. kadıköy maçından daha zor maç olacak dedim ve birşey daha ekledim,

BU TAKIM BU DEVREYİ NAMAĞLUP BİTİRECEK!!!!!!! ALLAH RAZI OLSUN SAHADAKİ HERKESTEN.

BU GALİBİYET TFFYE, MHKYE, YALI ÇOCUĞUNA, ŞİKECİLERE, YANDAŞ MEDYAYA, TETİKÇİ HAKEMLERİNİZE HEPİNİZE GİRSİN.

Uzun zaman sonra ilk defa rakipten kötü oynayıp kazandık. Yine en son böyle içerde Alanya'yı yenmiştik kötü oynayarak.

Iyi basladik maca, golden sonra geriye yaslandik. Önemli olan 3 puandi bu macta. Yalniz hakem niyetini cok belli etti. Verilen verilmeyeni gectim, ortada nekadar pozisyon varsa aleyhimize kullandı

30 milyon taraftarın Muslera ya blowjob borcu var.

Fenerlilerin halinden anladım ha izlerken yaşlandım maçta. Topla rakip bu kadar oynayınca izlemesi aşırı stresli oluyor.

Bu sezonki en zor maçımızdı net

arkadaşlar her maç iyi oynayamazsınız bu iyi oyun beklenecek bir maç değildi önemli olan puan almaktı alanya iyi ve organize bir takım kötü oynadık dediğiniz maçta kaçırdığımız gollerde ortada iyi bir sonuç

alanya topa yüksek oranda sahip olduğu tüm maçları kaybediyor. hoca iyi çözmüş rakibi

ikinci yarı ne kadar kötü futbol oynasak da verilmeyen penaltı ve kırmızı kart göz önüne alındığında kudurtmaya devam diyorum

Olm ne ayaksınız lan 2 kırmızı kart bir penaltı verilmemiş ligin en iyi takımlarından birine karşı deplasmanda kazanmışsınız hakem adil olsa 3 -0 bitecek maçtı hakem konuşun hakem üzerimize oynanan oyunları konuşun yoksa bugün olmadı haftaya hakem 3 puanlarınızı çalar

Ulan sanki bayern münih var karşında da anca gömülerek yenersin diyenler var şaka gibi. Normal oyunumuzla en az 3 atardık hele ki öne geçmişken. Ama kendi kendini yoran aciz bi takımla şans eseri gol yemezsin anca, öyle de oldu çok şükür.

Geri
Üst Alt