Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Bir kere de biz böyle kazanalım ne var?Adamlar eziyor resmen yav. Golleri kaçırsak bile şu hale düşmemiz normal mi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kere de biz böyle kazanalım ne var?Adamlar eziyor resmen yav. Golleri kaçırsak bile şu hale düşmemiz normal mi.
2. Yarı ki futbol berbattı ama şu maçı 2-1 versek tek kelime etmezdim takıma kazandığımız için yapıyoruz ozelestiriyi.. utanç verici galibiyet çok ağır bir söylem biz bu akşam Şerefli bir galibiyet aldık şerefsiz surusüne karsi
Hadi Serdar Tatlı bu hafta da VAR konuşmalarını dinle g.tün yiyorsa.
Ya yemişim 2. yarıdaki futbolu kalan maçlardan 3 şampiyonluk maçı varsa biri bu maçtı, en çok korktuğum maçlardan biriydi neyseki kazasız atlattık.
Yönetim yeri göğü inletmeli kötü futbol vs konuşulacak zaman değil.
Hakemin art niyeti oyuncuları korkuttu hocam psikolojik bir şeyi de var. Hakem net penaltıyı vermiyor sonra sana kısa süre önce kırmızı verilmiş aynı pozisyonda kırmızı çıkmıyor, atağın elle kesiliyor devam deniyor, kaptığın toplarda faul uyduruluyor yani bu durumda oyuncu doğal olarak psikolojik olarak geri düşüyor bir kere ben dayanamaz bir oyuncu kırımızı görür dedim mesela. Bunları görmeyip bu maçta oyunu eleştirmek bana doğru gelmiyor bu kadar basit.Hocam adama kızma çokta yanlış bir tespit değil. İkinci yarı çok saçmaladık. Bu şekilde Madrid'e filan oynarsın ama Alanya ya da bu kadar top vermememiz lazım. Taktiksel olarak doğru yaptık ancak çok gol kaçırınca sonuç bu oldu. Hatta şunu rahat söyliyim taktik acaip doğruydu ilk yarı 0-3 yapabilirdik. Topu hafif hafif verdik ilk yarı Alanya ya arkaya çok güzel sarktik. İkinci yarı ise bir türlü çıkamadık. Bütün suç golleri kaçıran Onyekuru. Çok severim onye yi. Ama şu son vuruslara biraz çalışması lazim.
noldu sıddıkBir kere de biz böyle kazanalım ne var?