⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

türkiye kupası maçında da son yarım saat biz hapsetmiştik alanya'yı. ödeşmiş olduk

2. Yarı ki futbol berbattı ama şu maçı 2-1 versek tek kelime etmezdim takıma kazandığımız için yapıyoruz ozelestiriyi.. utanç verici galibiyet çok ağır bir söylem biz bu akşam Şerefli bir galibiyet aldık şerefsiz surusüne karsi

Utanç lafını bu kadar topu geride beklememize dedim Hüsnü, yoksa şerefli bir galibiyet. Ben Galatasaray'ın bu kadar geride, bu kadar silik top oynadığını çokta hatırlamıyorum. Terinin son damlasına kadar hem hakemle, hemde Alanyaya karşı mücadele edildi, sadece topu görmedik maç boyunca.

Kupa macindan 3-0 dan sonra maci 3-2 gedirdigimizde rakip onde oldugu icin birakti filan diyenler simdi tam tersini soyluyor aglamayin bi zahmet.

Fatih Terim son maçlardaki alanya mağlubiyetlerinden sonra topu rakibe bırakarak oynamayı tercih etmiş ama çok fazla gömüldük. Topu rakibe bırakarak oynamak bizim işimiz değil. Umarım bir daha bu mantalite ile sahaya çıkmayız.

Hiç boşuna oyundan dert yanmayın. Hakemin niyetini sen ben hissediyoruz da oyuncular sahada hiseetmiyorlar mı sanıyorsunuz. O andan itibaren rakibe ayağınızı bile uzatmaya korkarsiniz. Kafa topuna bile korkarak çıkarsınız ki son dakika gördünüz hala penaltı kovalıyor hakemler.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kandirmasin arkadaslar bu skoru koruma cabasi..Berabere devam etse maci canlarini okurduk..Bakmayin basjilarina koyduk cekikdik ondan o sahte baski..Bizim kupadaki vaskimizda sahteydi adam 3 atmis cekilmisti.Mac 0 0 ken ezdik resmen adamlari..Kupada da onlar 0 0 ken ezdiker cok gevsektik..Kupa da biz iyi değildik bu macta ise istedihimizi aldik ..

Tamam topu rakibine ver eyvallah ama kontraatak nerde hocam ikinci yarı. Resmen gömüldük iki pas yapamadık ikinci yarı. Özellikle yedlin çok aksadı

Ya yemişim 2. yarıdaki futbolu kalan maçlardan 3 şampiyonluk maçı varsa biri bu maçtı, en çok korktuğum maçlardan biriydi neyseki kazasız atlattık.

Yönetim yeri göğü inletmeli kötü futbol vs konuşulacak zaman değil.

Takım sahipsiz. Yanlış kadro.. hakemler tarafgir. Bu maç çok daha farklı oynanabilirdi. Yatıp kalkıp müslera için dua edelim ona bişey olmazsın, yoksa bu kafayla Kayseri bile bizden puan aldı. Ki müslera olmazsa en az skor 3-1 di.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam adama kızma çokta yanlış bir tespit değil. İkinci yarı çok saçmaladık. Bu şekilde Madrid'e filan oynarsın ama Alanya ya da bu kadar top vermememiz lazım. Taktiksel olarak doğru yaptık ancak çok gol kaçırınca sonuç bu oldu. Hatta şunu rahat söyliyim taktik acaip doğruydu ilk yarı 0-3 yapabilirdik. Topu hafif hafif verdik ilk yarı Alanya ya arkaya çok güzel sarktik. İkinci yarı ise bir türlü çıkamadık. Bütün suç golleri kaçıran Onyekuru. Çok severim onye yi. Ama şu son vuruslara biraz çalışması lazim.
Hakemin art niyeti oyuncuları korkuttu hocam psikolojik bir şeyi de var. Hakem net penaltıyı vermiyor sonra sana kısa süre önce kırmızı verilmiş aynı pozisyonda kırmızı çıkmıyor, atağın elle kesiliyor devam deniyor, kaptığın toplarda faul uyduruluyor yani bu durumda oyuncu doğal olarak psikolojik olarak geri düşüyor bir kere ben dayanamaz bir oyuncu kırımızı görür dedim mesela. Bunları görmeyip bu maçta oyunu eleştirmek bana doğru gelmiyor bu kadar basit.

Güzel galibiyet
Onyekuru'nun pozisyonu net pendi
Babacar'da kırmızı yemeliydi VAR'da ki şerronun adı Emre MALok aklınızda bulunsun

Geri
Üst Alt