⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Alanya oyuncularini maç sonu açiklamalarina bakiyorumda Helal olsun, herifler resmek teknik analiz yapar gibi yorumluyorlar maçi, misal bir oyuncu"" Benim görevim rakip takimin 6 numarasina baski yapip oyun kurmasini engellemekti"" bir digeri "" Çagdaş Hoca bana Onyekuruyu önde karşilayip yüzünü kaleye döndürmememi ve topla buluşmasini engellemekti"" diyor, böyle oyunculara saygi duyuyorum...

Sezonun en zor deplasmanından çıkmışsın, 7 de 7 yapmışsın,
Önünde 5 de 5 yapacak rahat bir fikstürün var.

Hala takıma, hocaya laf eden var yav, neymiş futbol kötüymüş !!

Gariptir zor gördüğümüz tüm maçları aldık.rakip dişli olsa bize yarıyor görünüyor.bide kayseriye kasımpaşaya deplasmanda karagümrüğe puan kaybettiğimizi düşünürsek ,kolay rakiplerle maçlarımıza endişe etmemiz gerekiyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20210220_192105.webp

Işin kötüsü ikinci yarıdaki rezil oyun yuzunden yapilan butun hakem hatalari sümenalti edilmekte programlarda. Herkes Alanyanin 'muthis' oyununu konuşuyor. Bunu biz yaptık

Öyle bir yeneceğiz ki tüm ülkenin feleği şaşacak. Yalı çocukları tweet bile atamayacak.

Şu anda başta hoca olmak üzere tüm topçularımız geri sayımda bu maçı bekliyor, kafeste tutuluyoruz adeta.

Bu maç ile ilgili daha post atmayacağım, maç sonrası alıntılayacağım sadece..

Şinanay da yavrum şina şinanay
şinanay da şinanay hopa şinanay

hakemin katliamına rağmen yendik hadi atın tweet bekliyoruz.. şu an hepsi sinirden duvarları yumrukluyor.

Geri
Üst Alt