⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Allah belamı versin bu hakeme ,bu hakeme rağmen hala Galatasaray kollandı diyenlere ve daha bir hafta önceden algıya başlayan başta şikecilerin başkanı ve o hakem eskisi iyi aile çocuğu ahmete küfür etmek istiyorum ama sırf ceza almamak için edemiyorum.Yemin ediyorum hakeme rağmen kazanmak sadece bizim gibi Büyük Takımların Yapacağı iştir.Çok şükür ki Galatasaraylıyım ve çok şükür ki o Allahsız ,kitapsız şeref yoksunu ,beyinsiz ,zeka özürlü camianın taraftarı değilim.FTSA

Tayfunu da begendim
Bu arada Alanya'dan 3 oyuncuyu çok beğendim Salih çok iyiydi İrfan seviyesine çıkmış kalite olarak umarım alabiliriz kendisini bir de Umut ve Berkan'ı da çok beğendim, bunlardan birisini de alırsak çok iyi olur.
hatasina ragmen

Alanya'nın fizik hocası kimse onu almak lazım fener maçında da böyleydiler fizik olarak çok yukaridalar

Biz ne anlatıyoruz ki. Hangi yönetici çıkıp sert aciklama yaptı. Herkes sus pus bizde. Bu yönetimin basın sorumlusu yokmu kardeşim. Adamlar bilerek algı yapıyor. Maçı kazandık diye susmayın çıkın anlatın. Bugün kazandık ama yarın kaybederiz böyle şampiyonluk gider.

Geri
Üst Alt