⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Futbol tek yarılı oynanan bir oyun değil dostum. 90 dk oynanır kaleci de bu takımın bir oyuncusudur oda ıyi olmak zorundadır. Allah aşkına muslera 2 tane net pozisyon kurtardı biri mustafa pektemek kafa topu diğerini hatırlayamadım şimdi diğer kurtardıkları hiç bir pozisyon mükemmel top değildi ya Galatasarayın kaçırdıkları? Bazı takımlar terstir ona gore taktik yapmak zorundasın Alanya her zaman top onlardayken kaybetmiş hakem senin 2 kırmızı kartını ve 1 penaltını es geçmiş onlar verilseydi sence bunları konuşuyor olurmuyduk , olmazdik. Etobo bu sezon oynadığı en iyi maçını oynadı takımın en iyisiydi muslera zaten standart olarak ıyi olduğu için onu saymıyoruz artık.Sen diyebilir misin bir futbolcu yüreği ile oynamadı koşmadı kazanmak istemedi? Demiyormuyduk formayı terletin yeninseniz de biz size kızmayız var mı terletmeyen adam su maçta?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İtirazım yok yazdıklarına 2 net kırmızı bir penaltı verilme iki net pozisyon kaçırdık doğru; mücadele vardı doğru; ama boşa efor sarfeden iki topçu arda ve Ömer bir de kafasız Etebo yerine Taylan lines ve kerem oynasa maçın kaderi farklı olurdu ve defans yapmanın bir anlamı olurdu. Her takım Galatasaray’a göre pozisyon almalı, Galatasaray Alanya’ya göre pozisyon almaz. Bu da hocanın hatası.
Yenilelim ama bildiğimiz oyunu oynayalım, yeterdir. Yine söylüyorum ikinci yarıdaki oyundan utandım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İtirazım yok yazdıklarına 2 net kırmızı bir penaltı verilme iki net pozisyon kaçırdık doğru; mücadele vardı doğru; ama boşa efor sarfeden iki topçu arda ve Ömer bir de kafasız Etebo yerine Taylan lines ve kerem oynasa maçın kaderi farklı olurdu ve defans yapmanın bir anlamı olurdu. Her takım Galatasaray’a göre pozisyon almalı, Galatasaray Alanya’ya göre pozisyon almaz. Bu da hocanın hatası.
Yenilelim ama bildiğimiz oyunu oynayalım, yeterdir. Yine söylüyorum ikinci yarıdaki oyundan utandım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taylan linnes kerem oynasa farklı olacağının bir garantisi yok. Bugün farklı bir formatta oynadığını hoca söyledi. Hoca hep bir arayış içinde çünkü orta saha bir türlü oluşmadı. rakiplerin orta sahasından daha baskın bir orta sahamız var mı yok mu? orta saha kurgun olsa zaten kanat oyuncuları da forvette defans da rahatlar baskı yemez bu kadar.

Onyekuru kariyerinin en kötünü maçını oynamış olabilir. Kale içinden resmen golü atamadı diğer kaçırdıkları, atamadığı paslar ve top ezişleri maçın içine edecekti az kalsın.

Gününde olsa maç ilk yarıdan 3 olurdu, canı sağolsun kalan maçlarda şov bekliyorum 2 hafta durgunluk ona yetmiştir.

yanliz varya o kadar algiya rağmen en zor deplasmanlardan birinde yine sapladik... bu sene ne kadar zor deplasman varsa hepsinden 3 puan aldik. ilk yari puan kaybettiğimiz bütün maclarin rövanşını alip telafi etmis olduk. önümüz açık artık. ayni konsantrasyon ile devam edersek kuşlar baskiyi kaldiramayip bir iki defa daha gümlerse 23 hayirli uğurlu olsun.. antuya bi göz attim ağlama duvarına dönmüş ilk defa bu kadar baski yiyip mac almamız dengesini yine bozmuş şikeci algici şerefsiz kulübün taraftarlarını.. hepinize girsin bu galibiyet

Bi laf vardır şeyi buldun kıllısını mı arıyon diye. Bugünkü maçın özeti. Yemişim iyi oyunu falan.

Siz istiyor hem iyi oyun hem fark hem 3 puan. Verecek 100 dolar

yanlız şikecilerden önceki gün oynayıpta kazanmak çok güzel oluyor.ünal karamandan şüphem yok lakin göztepeden maç satan ya da hakem akbil maçındaki gibi maçı akbilden göz göre göre alıp f5 e verdiği gibi olmazssa bi beraberlik çıkar tahminimce.tabii gerçeği ancak ALLAH bilir bizimkisi sadece tahmin

Yalnız 7/7 yapıp 21 puanı aldık..şu fiksturden 12-15 arası puan alsak kimse niye böyle oldu demezdi o kadar zor bir fiksturden çıktık.. Önümüz çok açık bu müthiş serinin anlamlı olması için Hatay macina kadar full konsantrasyon 0 hata devam edelim

Geri
Üst Alt