Abdullah Aşur
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 3.104
- 2.067
- 648
Futbol tek yarılı oynanan bir oyun değil dostum. 90 dk oynanır kaleci de bu takımın bir oyuncusudur oda ıyi olmak zorundadır. Allah aşkına muslera 2 tane net pozisyon kurtardı biri mustafa pektemek kafa topu diğerini hatırlayamadım şimdi diğer kurtardıkları hiç bir pozisyon mükemmel top değildi ya Galatasarayın kaçırdıkları? Bazı takımlar terstir ona gore taktik yapmak zorundasın Alanya her zaman top onlardayken kaybetmiş hakem senin 2 kırmızı kartını ve 1 penaltını es geçmiş onlar verilseydi sence bunları konuşuyor olurmuyduk , olmazdik. Etobo bu sezon oynadığı en iyi maçını oynadı takımın en iyisiydi muslera zaten standart olarak ıyi olduğu için onu saymıyoruz artık.Sen diyebilir misin bir futbolcu yüreği ile oynamadı koşmadı kazanmak istemedi? Demiyormuyduk formayı terletin yeninseniz de biz size kızmayız var mı terletmeyen adam su maçta?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İtirazım yok yazdıklarına 2 net kırmızı bir penaltı verilme iki net pozisyon kaçırdık doğru; mücadele vardı doğru; ama boşa efor sarfeden iki topçu arda ve Ömer bir de kafasız Etebo yerine Taylan lines ve kerem oynasa maçın kaderi farklı olurdu ve defans yapmanın bir anlamı olurdu. Her takım Galatasaray’a göre pozisyon almalı, Galatasaray Alanya’ya göre pozisyon almaz. Bu da hocanın hatası.
Yenilelim ama bildiğimiz oyunu oynayalım, yeterdir. Yine söylüyorum ikinci yarıdaki oyundan utandım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi