Nedim Tokuyucu
İmparator
Bu fikstürden 20p alalım şampiyonuzİçerdeki trabzon maçına kadar olan fikstürümüz bu.
Ekli dosyayı görüntüle 115122
Akıllıca ve ciddiye alarak oynarsak ard arda 15 galibiyet çıkarmamamız için bir sebep yok.
Bu fikstürden 20p alalım şampiyonuzİçerdeki trabzon maçına kadar olan fikstürümüz bu.
Ekli dosyayı görüntüle 115122
Akıllıca ve ciddiye alarak oynarsak ard arda 15 galibiyet çıkarmamamız için bir sebep yok.
Diego costayı getirmişti en sonSerdar kelleci mi neydi eleman son şampiyonluğumuzda kalan maclari tahminn etmişti bı el ativersin.
Ee geçsinler sonunda iyiler mutlaka kazanır.Evet doğru, ordan 3 puan aldığımıza şükür edelim katliam oldu.
Denizli ile oynayacak bjk, biz 6 attık onlarında atma ihtimali var. Averaj ile öne geçebilirler cuma günü.
Bu hafta karagümrük olimpiyatta maçı var hem de bizle aynı gün bi kaç saat önce dolayısıyla vermezler2-3 hafta içerdeki maçları olimpiyatta veya başakşehir stadında oynama şansımız yok mu?
33 yeter başkan ya 36 zor.Rehavete lüzum yok, her şeyi tersine çevirmeyelim 45te 36 yapmamız lazım.
İlk yarı son dk bjkye karşı penaltısı verilmeyen DenizliDenizli uzun bir aradan sonra bu hafta kazandı ve ligde kalmak için ümitendi.
Beşiktaş'ın Denizli'yi rahat geçeceğini sanmıyorum.
Alanya maçında taktik gereği rakibe topu verdik ama ne çıkabildik ne 2 dk top çevirebildik. Oynadığımız futbol SOS verdik. Her maçımız zor geçicek bence banko diyeceğimiz maç yok.
Evet bu puan şampiyon yapar inşallah daha fazlasını alabiliriz. Ama çok çok zor.Şimdi fikstüre tekrar baktım.
Kötü ihtimale göre puanımız.
Galatasaray - Erzurum = 3
Ankaragücü - Galatasaray = 1
Galatasaray - Sivasspor = 3
Kayseri - Galatasaray = 3
Galatasaray - Rizespor = 3
Hatay - Galatasaray = 0
Galatasaray - Karagümrük = 3
Göztepe - Galatasaray = 1
Galatasaray - Trabzon = 1
Antalyaspor - Galatasaray = 3
Galatasaray - Konyaspor = 3
Gençler - Galatasaray = 1
Galatasaray - Beşiktaş = 1
Denizli - Galatasaray = 3
Galatasaray - Malatya = 3
Toplam puan = 86
En kötü bu puanı alırız bence ki bu bile yeter şampiyonluğa gibi geliyor.
Cumartesi Olimpiyat stadyumunda Karagümrük-Alanyaspor maçı var.Olimpiyat stadinda oynasak mi acaba? Deli gibi ruzgar vardir orda simdi.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro