⚽ SL 20/21 H:27 | Galatasaray 2-0 Erzurumspor | MS | 27 Şubat

2-3 hafta içerdeki maçları olimpiyatta veya başakşehir stadında oynama şansımız yok mu?

2-3 hafta içerdeki maçları olimpiyatta veya başakşehir stadında oynama şansımız yok mu?
Bu hafta karagümrük olimpiyatta maçı var hem de bizle aynı gün bi kaç saat önce dolayısıyla vermezler

Kasımpaşa ve Başakşehir bu hafta deplasmana gidecekler sahaları müsait. Keşke istesek

Alanya maçında taktik gereği rakibe topu verdik ama ne çıkabildik ne 2 dk top çevirebildik. Oynadığımız futbol SOS verdik. Her maçımız zor geçicek bence banko diyeceğimiz maç yok.

Alanya maçında taktik gereği rakibe topu verdik ama ne çıkabildik ne 2 dk top çevirebildik. Oynadığımız futbol SOS verdik. Her maçımız zor geçicek bence banko diyeceğimiz maç yok.

O topu rakibe vermek değil :D biz topu hiç alamadık ki, ikinci yarı.Bunun sebepleri bence takımda ne hucum lideri var ne ortasaha lideri.Taylan ve feghouli yoktu.Onlar olsaydı bu kadar ezilmezdik.

Şimdi fikstüre tekrar baktım.

Kötü ihtimale göre puanımız.

Galatasaray - Erzurum = 3
Ankaragücü - Galatasaray = 1
Galatasaray - Sivasspor = 3
Kayseri - Galatasaray = 3
Galatasaray - Rizespor = 3
Hatay - Galatasaray = 0
Galatasaray - Karagümrük = 3
Göztepe - Galatasaray = 1
Galatasaray - Trabzon = 1
Antalyaspor - Galatasaray = 3
Galatasaray - Konyaspor = 3
Gençler - Galatasaray = 1
Galatasaray - Beşiktaş = 1
Denizli - Galatasaray = 3
Galatasaray - Malatya = 3

Toplam puan = 86

En kötü bu puanı alırız bence ki bu bile yeter şampiyonluğa gibi geliyor.
Evet bu puan şampiyon yapar inşallah daha fazlasını alabiliriz. Ama çok çok zor.

Adettendir. 5-0 olsun bizim olsun :) Hava güzel olsun artık bizi kimse tutamaz.

Ekli dosyalar

• lineup (2).png
    lineup (2).png
    130,5 KB · Görüntüleme: 33
Kritik bir maç zemin ile ilgili hiç foto var mı ne kadar kötü durumda acaba Maçın ilk dakikaları gol bulmaya çalışıp skoru artırmaya çalışacağımız bir maç olacaktır.

Zemin berbat gözüküyor, kendi haline bıraksan zaten o kadar olurdu.

Günaydın GSC ailesi.

Bugün telefonumu serviste düşürdüm. Sanki vücudumun bir parçasını unutmuşum gibi çaresiz bir vaziyetteyim. Askerde bile en azından tuşlu telefon kullanıyordum. Geçer mi telefonsuz koca bir gün?

İnş çok işim olur bugün

Olimpiyat stadinda oynasak mi acaba? Deli gibi ruzgar vardir orda simdi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Çok rahat kazaniriz, Erzurum defansi berbat 1.Kalecide yok Mohammed 2 gol 1 asisttle bitirir maçi..

Normalde %1 bile sıkıntılı bir takım olsa totem yapar “yeniliriz” yazardım da bu ayaksızları yenmemiz için toteme gerek yok , isterse acun yönetsin maçı.Biz atamayalım bunlar bir şekilde kendi kalesine atar zaten.Tez zamanda pttye ordan da en alta kadar giderler umarım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt