SL 20/21 H:27 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 28 Şubat

Hahah kuşlar erol'u savunmaya başlamış şimdi de
kafanıza tüküreyim sizin
aferin böyle devam

Ozanın pozisyonuna penaltı diyen bakasetas pozisyonuna penaltı demeyen adama fenerli denir. Adamlar bildiğin sosyal medyada ozanın pozisyonunun penaltı olduğunu tartışıyor hakemin emeklerini çaldıklarını idda ediyorlar.

Bunların adil yönetimden anladığı kendilerinin açıkça kayırılması olduğu için çok normal böyle düşünmeleri

2 tane net penaltı vermedi hakem verseydi ne halt edeceklerdi acaba ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kasıt ne alaka, her yüze gelen elde kasıt mı aranacak? 1000 tane yüze gelen elin 5-10 tanesi kasıtlıdır zaten, ama 1000’ine de faul cıkması lazım, he bile isteye kasıtlı p6 yaptıracak sanki. El yüze gelmis mi gelmis bos bos yorumlar yapmayin net p6 pozisyon.
Fb bu maci söke söke aldi orasi ayri

Herif yükselemediği topta dirsek atmıyor. Epureanu'nun pozisyon da dirsek yoktu, penaltı da değildi ama herif darbeyi en azından Marcao'dan üstte, topa yakınken almıştı. Burada Valencia zaten daha iyi yükselip kafayı vurmuş, yükselirken yaptığı kol hareketi de doğal bir pozisyon. Bu hareket Fener'e yapılsa penaltı çalınırdı, orta sahada olsa kime olursa olsun ezberden faul + sarı da verilirdi ama pozisyonun faul ya da penaltı olmadığı gerçeğini değiştirmez. Sanki biz bayıldık penaltı çıkmamasına, biz ne dersek diyelim vermedi herif işte. Saçma sapan münakaşa yaratmayn.

Ortamlarda çupamızı çaldılar dersin kim bilcek

Ben beraberlik istiyordum

Böylece fenerle fark 5’e çıkacaktı ve motivasyon ve ilgileri düşecekti
Trabzon da çok iyi seri yapmıştı, yarışa dahil olamayıp konsantrasyonu dağılacaktı

Hakemler trabzon yarışa giremiyorsa feneri koparmamayı seçtiler

Kötünün iyisi, trabzon dahil olamadı
Daha doğrusu avcı hakemlerle birlikte oldurmadı

Ama fener iyi oynayarak kazandığından nispeten doğru kadroyu bulmuş oldular ve yine havaya girip şampiyonluk şarkıları söylemeye başladılar, bu açıdan kötü oldu

Mesut, valencia, thiam, samatta, mhy, hatta ozan, caner, bunlar bizim için iyi adamlar

Ama fenerde anahtar pelkas, ferdiyle de iyi anlaştılar, geride de gustavo iyi toparlıyordu bunları, yokluğunda sosayı akıl edemiyorlar diyordum onu da buldular, umarım mesutta ısrara devam ederler de pelkasın etkisini biraz azaltır

Bunların adil yönetimden anladığı kendilerinin açıkça kayırılması olduğu için çok normal böyle düşünmeleri

2 tane net penaltı vermedi hakem verseydi ne halt edeceklerdi acaba ?

Başakşehir maçında bize verilen penaltıya bas bas bağıran kuşlar aynı pozisyonda penaltı olmadığını iddia ediyorlar bunları gerçekten ruh sağlıkları bozulmuş algıları ile oynanmış. En yakınımdaki fenerbahçeli dostlarım arkadaşlarım bile dahil buna

Haftaya Antalya’da puan kaybederlerse bu maç önemini yitirecektir

Berbat bir hamsiye karşı şansa kazanmaları güzel oldu rehavete kapılıp Antalya’ya çakılabilirler

Trabzonun saf dışı kalması güzel oldu, yeterli Antalya puan kapsın haftaya şikecilerden

Herif yükselemediği topta dirsek atmıyor. Epureanu'nun pozisyon da dirsek yoktu, penaltı da değildi ama herif darbeyi en azından Marcao'dan üstte, topa yakınken almıştı. Burada Valencia zaten daha iyi yükselip kafayı vurmuş, yükselirken yaptığı kol hareketi de doğal bir pozisyon. Bu hareket Fener'e yapılsa penaltı çalınırdı, orta sahada olsa kime olursa olsun ezberden faul + sarı da verilirdi ama pozisyonun faul ya da penaltı olmadığı gerçeğini değiştirmez. Sanki biz bayıldık penaltı çıkmamasına, biz ne dersek diyelim vermedi herif işte. Saçma sapan münakaşa yaratmayn.
İyi o vakit topu uzaklastirip dirsegi gecirelim, adam kivrandi resmen sahada el insaf ya, şu forumda bile böyle yorumlar varken biz neye ugrasiyoruz ki. Hak ediyoruz her seyi

Adam bildiğin geçirdi dirseği.

Haftaya Antalya’da puan kaybederlerse bu maç önemini yitirecektir

Berbat bir hamsiye karşı şansa kazanmaları güzel oldu rehavete kapılıp Antalya’ya çakılabilirler

Trabzonun saf dışı kalması güzel oldu, yeterli Antalya puan kapsın haftaya şikecilerden

Bize kapandıkları futbolu oynayacaklar mı çok merak ediyorum. 90 dk otobüs çeken takım haftaya fb karşı umarım bize karşı oynadıkları futbolu oynarlar. Sanmıyorum!

Gerçekten inanılmaz penaltı konuşulmuyor bile bizim maçta olsa ortalık ayağa kalkmıştı şimdi sezon başından beri hakemler de rakip takımlar da medya da fenerin şampiyonluğunu istiyor diyordum bu akşam emin oldum artık ama ne fener ne bjk rakibimiz olamaz tek rakibimiz kendimiziz ilk yarıdaki saçma sapan puan kayıplarını yapmazsak kayseri maçı gibi antalya maçı gibi hepsi avucunu yalar şampiyon oluruz üstelik hakemleri de yenerek

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başakşehir maçında bize verilen penaltıya bas bas bağıran kuşlar aynı pozisyonda penaltı olmadığını iddia ediyorlar bunları gerçekten ruh sağlıkları bozulmuş algıları ile oynanmış. En yakınımdaki fenerbahçeli dostlarım arkadaşlarım bile dahil buna

Objektiflikten nasiplerini alamıyorlar bir türlü

Ve bu pislik ruh hali her geçen sene şampiyon olamadıkça artarak devam ediyor

Artık aşağılık kompleksine kapılmışlar

İçlerinden kan ağlarken etrafa uzay takımıyız şampiyon olacağız diye gülücük saçıyorlar

Aşağılık kompleksinin en büyük örneği olmuşlar ders olarak okutulsun okullarda

Bize kapandıkları futbolu oynayacaklar mı çok merak ediyorum. 90 dk otobüs çeken takım haftaya fb karşı umarım bize karşı oynadıkları futbolu oynarlar. Sanmıyorum!
Antalya her maç öyle oynuyor fbye karşı da oynayacak komplo teorileri üretmeyi bırakalım

Geri
Üst Alt