- 1 Ağustos 2014
- 62.926
- 73.188
- 4.218
Hahah kuşlar erol'u savunmaya başlamış şimdi de
kafanıza tüküreyim sizin
aferin böyle devam
kafanıza tüküreyim sizin
aferin böyle devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozanın pozisyonuna penaltı diyen bakasetas pozisyonuna penaltı demeyen adama fenerli denir. Adamlar bildiğin sosyal medyada ozanın pozisyonunun penaltı olduğunu tartışıyor hakemin emeklerini çaldıklarını idda ediyorlar.
Kasıt ne alaka, her yüze gelen elde kasıt mı aranacak? 1000 tane yüze gelen elin 5-10 tanesi kasıtlıdır zaten, ama 1000’ine de faul cıkması lazım, he bile isteye kasıtlı p6 yaptıracak sanki. El yüze gelmis mi gelmis bos bos yorumlar yapmayin net p6 pozisyon.
Fb bu maci söke söke aldi orasi ayri
Sene sonu hepsini ust uste koyup sampiyon olacagizHahah kuşlar erol'u savunmaya başlamış şimdi de
kafanıza tüküreyim sizin
aferin böyle devam
Sosyal medyada p6 konusulmuyor, sosyal medyayi gectim forumda bile konusulmuyor yav, bu fener bu gidisle sampiyon olacak, hicbir yerde agirligimiz yok
Başakşehir maçında bize verilen penaltıya bas bas bağıran kuşlar aynı pozisyonda penaltı olmadığını iddia ediyorlar bunları gerçekten ruh sağlıkları bozulmuş algıları ile oynanmış. En yakınımdaki fenerbahçeli dostlarım arkadaşlarım bile dahil bunaBunların adil yönetimden anladığı kendilerinin açıkça kayırılması olduğu için çok normal böyle düşünmeleri
2 tane net penaltı vermedi hakem verseydi ne halt edeceklerdi acaba ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyi o vakit topu uzaklastirip dirsegi gecirelim, adam kivrandi resmen sahada el insaf ya, şu forumda bile böyle yorumlar varken biz neye ugrasiyoruz ki. Hak ediyoruz her seyiHerif yükselemediği topta dirsek atmıyor. Epureanu'nun pozisyon da dirsek yoktu, penaltı da değildi ama herif darbeyi en azından Marcao'dan üstte, topa yakınken almıştı. Burada Valencia zaten daha iyi yükselip kafayı vurmuş, yükselirken yaptığı kol hareketi de doğal bir pozisyon. Bu hareket Fener'e yapılsa penaltı çalınırdı, orta sahada olsa kime olursa olsun ezberden faul + sarı da verilirdi ama pozisyonun faul ya da penaltı olmadığı gerçeğini değiştirmez. Sanki biz bayıldık penaltı çıkmamasına, biz ne dersek diyelim vermedi herif işte. Saçma sapan münakaşa yaratmayn.
Karamsar olmayın..Sosyal medyada p6 konusulmuyor, sosyal medyayi gectim forumda bile konusulmuyor yav, bu fener bu gidisle sampiyon olacak, hicbir yerde agirligimiz yok
Adam bildiğin geçirdi dirseği.Herif yükselemediği topta dirsek atmıyor. Epureanu'nun pozisyon da dirsek yoktu, penaltı da değildi ama herif darbeyi en azından Marcao'dan üstte, topa yakınken almıştı. Burada Valencia zaten daha iyi yükselip kafayı vurmuş, yükselirken yaptığı kol hareketi de doğal bir pozisyon. Bu hareket Fener'e yapılsa penaltı çalınırdı, orta sahada olsa kime olursa olsun ezberden faul + sarı da verilirdi ama pozisyonun faul ya da penaltı olmadığı gerçeğini değiştirmez. Sanki biz bayıldık penaltı çıkmamasına, biz ne dersek diyelim vermedi herif işte. Saçma sapan münakaşa yaratmayn.
Bize kapandıkları futbolu oynayacaklar mı çok merak ediyorum. 90 dk otobüs çeken takım haftaya fb karşı umarım bize karşı oynadıkları futbolu oynarlar. Sanmıyorum!Haftaya Antalya’da puan kaybederlerse bu maç önemini yitirecektir
Berbat bir hamsiye karşı şansa kazanmaları güzel oldu rehavete kapılıp Antalya’ya çakılabilirler
Trabzonun saf dışı kalması güzel oldu, yeterli Antalya puan kapsın haftaya şikecilerden
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başakşehir maçında bize verilen penaltıya bas bas bağıran kuşlar aynı pozisyonda penaltı olmadığını iddia ediyorlar bunları gerçekten ruh sağlıkları bozulmuş algıları ile oynanmış. En yakınımdaki fenerbahçeli dostlarım arkadaşlarım bile dahil buna
Antalya her maç öyle oynuyor fbye karşı da oynayacak komplo teorileri üretmeyi bırakalımBize kapandıkları futbolu oynayacaklar mı çok merak ediyorum. 90 dk otobüs çeken takım haftaya fb karşı umarım bize karşı oynadıkları futbolu oynarlar. Sanmıyorum!