SL 20/21 H:28 | Fenerbahçe 1-1 Antalyaspor | MS | 4 Mart

Kuşlar belki kazanamadı ama ikinci yarı çok baskılı oynadı.
bu ligde dandik takımlara karşı bu şekilde libero olmadan full ofansif adamlarla çıkacaksın.
Bir şekilde golü atarsın zaten

3 tane boş kale pozisyon verdiler o ''baskılı'' oyunları nedeniyle. bu baskılı değil kontrolsüz oyundur anca. baskılı dediğin beşiktaş'ın oyunudur, ki onlar felaket atlet bir takım oldukları için ilerde oynamaya gayret edince bu kadar da sırıtmıyorlar.

Ona buna acıyalım da bize kim acıyacak geçen sene 5 metre farkla bekle gör uygulamaya çalışan mallar yüzünden kalecisiz kaldık kimse bize acımadı. Yada bile isteye maçı ne katlederken düşünsünler.
Ne demişler acıma yetime gelir koyar götüne.
Beter olsunlar, rezil olsunlar.
Hakemin eti ne budu ne ki? Ben sahada aynı filmlerdeki gibi silah zoruyla kaçırılan birinin kaçırıldığını belli etmeye çalışan tedirgin birinin mimiklerini gördüm. 2010-2011 sezonu bu sezonun yanında yemin ederim püri pak kalır. Çok acayip şeyler oluyor

Kazanıyordu fener yine bi şekilde ?
Antalya’nın %100 lük 3-4 tane pozisyonu gol olsa ne olacaktı?
Ben bu maçı Antalya’nın farklı kazanacağını düşünüyordum.
Ama şanssız bir şekilde olmadı.
Neyse, bereberlik Fener için psikolojik açıdan yenilgiden beter.

Mesut'un sakatlığı ciddi değildir inşallah irfancan oynarsa pelkasda var fenerin oyunu bir tık daha düzelir.

Twitter erolu yine hoplatmaya başlamış..

Bir büyük fb taraftyarı demişki, Ersun yine karıya gidiyordu bu Erol direk bizi ....

Her zaman söylüyorum bunu yine burada söyleyeyim bizim şampiyonluk yolundaki tek rakibimiz Beşiktaş'dır.

Kötü oynayan fenere bitik halde gelen Mesut feneri iyice bitirdi. Mesut un sakatlanmasi fener için şans olur. Kenarda oturtabılecek güç yoktu sakatlık iyi bahane oldu.

Ayağa bastın dedi hakem. Nitekim de bastı Pelkas. Rakibin ayağı yerde.

IMG_20210304_191520.jpg

Bu adamları ne kadar itsede hakemler bunlardan cacık olmaz. Sıkıntı kargalar olacak. En kötü beraberlik koparmalı kargalardan fenev.

maç skorunu yeni görüyorum.

erol hocam işinii bilirrr diyordum bayaa biliyormuş

Geri
Üst Alt