Alper Soysal
Sarı Üye
Emre kanatta olmuyo sanki.Sol iç üst düzey performans verdiği mevki.Belhanda elzem değil sanki.Onye ne kadar gol kaçırsada hep bir gol tehdidiBabel
Emre Belhanda Feghouli Ogulcan
Taylan
SaracciLuyindama Yedlin
Muslera
Emre kanatta olmuyo sanki.Sol iç üst düzey performans verdiği mevki.Belhanda elzem değil sanki.Onye ne kadar gol kaçırsada hep bir gol tehdidiBabel
Taylan
SaracciLuyindama Yedlin
Muslera
Arda - Feg beraber olmaz zaten Feg varsa Arda'ya gerek yok.
Kerem - Oğulcan olabilir sağ kanad
Belhanda Feg ve Taylan aynı anda sahada olmalı diğer mevkiilerde değişiklik olabilir.Emre kanatta olmuyo sanki.Sol iç üst düzey performans verdiği mevki.Belhanda elzem değil sanki.Onye ne kadar gol kaçırsada hep bir gol tehdidi
Red. Emre k. Ortada daha iyi. Belhanda cehennemin dibine. Oraya emre. Sola kerem/OnyeBabel
Taylan
SaracciLuyindama Yedlin
Muslera
Galatasaray, Taylan - Belhanda - Emre Kılınç üçlüsüyle çıktığı 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.Red. Emre k. Ortada daha iyi. Belhanda cehennemin dibine. Oraya emre. Sola kerem/Onye
Muazzam istatistik. Peki Belhandanin antep haric katkisi nedir? Daha erzurum macinda ne bok yedigini hatirlatim sana.Galatasaray, Taylan - Belhanda - Emre Kılınç üçlüsüyle çıktığı 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.
Olmaz rengo onyekuru forvete kerem sola falcaolu 10 kisiyiz.---------------Taylan----------------
Kerem- Feghouli-Gedson-Onyekuru
--------------Falcao------------------
Önde Babel de olabilir.
bu kadar hater olma yawMuazzam istatistik. Peki Belhandanin antep haric katkisi nedir? Daha erzurum macinda ne bok yedigini hatirlatim sana.
O serinin mimarlari
Nando Marcao Mo Onye emre K. Taylan Di zaten.
Ula Marcao yerinebu kadar hater olma yaw
ilk 11 de başlamalıUla Marcao yerineyazmissin xd dua et adama küfür ederek hitap etmiyorum .d
haterlikta degil. Herif 15 dk girip 6miydi 8 miydi top kayibi yapti. Gedson 96 dk da 16 tane yapti diye ne anasi kaldi ne baci
Hic oynamamali. Ama terimi tanirsam ömer belhanda babel falcao ayni anda oynarilk 11 de başlamalı
sonradan girince sallamıyor pek
başak macında iyiydi gerçi
Sol beki görünce kalbime ağrılar giriyorMuslera
Yedlin - Luyindama - Marcao - Linnes
Taylan
Feghouli - Belhanda - Emre - Onyekuru
Falcao
Sivas'ı 5-0 yeneceğimiz kadroyu paylaştım.