GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 18

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,1K
Sayfa
18/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Galatasaray, Taylan - Belhanda - Emre Kılınç üçlüsüyle çıktığı 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.
Muazzam istatistik. Peki Belhandanin antep haric katkisi nedir? Daha erzurum macinda ne bok yedigini hatirlatim sana.
O serinin mimarlari
Nando Marcao Mo Onye emre K. Taylan Di zaten.

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Kerem Feghouli E.Kılınç Onyekuru
Babel

Açıkçası bu kadroyu isterim diğer seçenek Feghouli'nin sağ tarafa geçmesi ve ortada Belhanda'nın oynaması olabilir. Gedson ve Arda 11 kıvamında değiller şu anda Falcao hiç değil.

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Feghouli Belhanda/Gedson
Kerem Falcao/Babel Onyekuru

Baska 11 cikmaz sezon sonuna kadar mohamed cezasi bitince oynar gerisi böyle olmali...

bu maç arda kenara alınacaktır ,35 yaşındaki oyuncuyu üç günde bir ve genel olarak 70 dkk sahada tutmaya gerek yok.keremi bekliyorum 11 de.solda linnesi ortada bu defa taylan malesef belhanda ve kılınç bekliyorum.feg eğer gene öyle ilk yarı 2-0 felan erken dakikalarda geriye düşmezssek mesela diyelim dkk 30 2-0 geriye düştük çok büyük ihtimal hoca kerem ya da kurudan hangisi iyi oynamıyorsa yerine fegi sokar.onun dışında 60-65 arası sahaya süerceğini düşünüyorum.sarachhide uzun zamandır oynamıyor o da son 15 dkk görev alır tahminimce.bizimkisi tahmin gerçeği ancak ALLAH c.c bilir

......................................musli...................................
..yed..............luyi................marcao...linnes........
..................................taylan....................................
......................belo.................kılınç........................
...kerem..........................................kuru................
..................................falcao...................................... umarım gene gedsonla başlar kuru ve gedson yinede oynatılmalı bence.keremin falcaoya asist yapacağını tahmin ediyorum.

Muslera

Yedlin - Luyindama - Marcao - Linnes

Taylan

Feghouli - Belhanda - Emre - Onyekuru

Falcao​

Sivas'ı 5-0 yeneceğimiz kadroyu paylaştım.

Geri
Üst Alt