GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 191

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,1K
Sayfa
191/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Lig bitti gelecek sene yasli, kronik sakat ve sakar oyuncular yerine marcao mohamed gibi genc maliyeti dusuk mucadeleci oyuncularla eksiksiz kadro kurulmasi gerekiyor. Eksiksiz diyorum cunku her sezon ya santrafor eksik ya sol bek eksik ya 6 numara eksik sezona girip sezonu ilk yari kaybediyoruz. Devre arasi hic transfer yapilmayacak gibi kadro kurulmalı

Cokmu zor?

.............. Muslera................
Yedlin.... Luyi.....marcao....sarrachi
...................taylan........................
Kerem......feg......gedson.......onyekuru
...................mustafa...................

Benim iyi oyundan beklentim sürekli baskı yapan o baskı sonucunda da rakibe hata yaptıran takım. Bizim durumumuz sürekli set oyununa kalan yavaş temposuz bir oyun 65-70 topla oynamanın hiçbir geçerliliği yok bu haliyle.
Ocak ayinda tamda buna gore oyuncular aldik ama hoca yine pas oyunu oynatiyor.Muhammed Gedson Emre Taylan Onyekuru Kerem bu cocuklara ilerde basin rakibi hataya zorlayin dikine oynayin demek cok mu zor .Pas pas pas nereye kadar.Sen Turkiyeye en buyuk basarilari pas futboluyla mi getirdin kaos futboluyla getirdin pasi bosverin bam bam oynayin diyemiyor musun? hoca yoksa o tempoya kalbin mi dayanmaz .Yemin ediyorum Tudor gelsin su gencler ile takimi cok fena oynatir ilerde deli gibi baski yapar.

Lines salagi orda topa kafa ile vuramazmiydi ayakla niye vurdu ayakla vurdugu icin kaleciye sert gidecek diye yumusak vurdu kaleci zor kontrol etmesin diye ama adam girdo araya irada kafayla musleraya dogru sert vursa muslera alacakti topu ne gerek var ayakla veriyorsun.Marioanu oni cok iyi yapiyordu tik birakiyordu gogusle musleranin onune

Senin kimleri övdügünü araştırsak neler çıkar .Fatih terim biatcilarisiniz .Bugün evet donk kötüydü kadroyu yanlış kuran da benim zaten yada ikinci yarı takım tam iyi oynarken babeli de ben çıkardım.

Araştır lan at kafası; Donk Linnes oynasın diye kafa ütüledin takımın ebesine atladılar, hala utanmadan konuşuyor bir de. Herkese bok at sonra oynasın dediklerin sıçsın sonra da gel kafa aç; hadi ya.

Babel niye oynuyor demişsindir maçın başında şimdi gelip niye çıktı diyorsun, bu kadar kolpacısın.

Ben kimsenin biatçısı değilim rahat ol. Bir daha iftira attığını görürsem de seni uzayın derinliklerine yollarım.

Ocak ayinda tamda buna gore oyuncular aldik ama hoca yine pas oyunu oynatiyor.Muhammed Gedson Emre Taylan Onyekuru Kerem bu cocuklara ilerde basin rakibi hataya zorlayin dikine oynayin demek cok mu zor .Pas pas pas nereye kadar.Sen Turkiyeye en buyuk basarilari pas futboluyla mi getirdin kaos futboluyla getirdin pasi bosverin bam bam oynayin diyemiyor musun? hoca yoksa o tempoya kalbin mi dayanmaz .Yemin ediyorum Tudor gelsin su gencler ile takimi cok fena oynatir ilerde deli gibi baski yapar.

Tudor'da her büyük maçta patladı ya. :) Fatih Hoca masteriydi bu işin taraftar kara kaşına kara gözüne değil bunu en iyi oynatan hoca olduğu için seviyor zaten bilmiyorum bu gelişinde olmadı bir türlü.

Tudor'da her büyük maçta patladı ya. :) Fatih Hoca masteriydi bu işin taraftar kara kaşına kara gözüne değil bunu en iyi oynatan hoca olduğu için seviyor zaten bilmiyorum bu gelişinde olmadı bir türlü.
Yaslandi cunku .Okan yada baska birini bulmaliyiz ilerde basan tempo yaptiran bi hoca Bunu son yillarda en iyi yaptiran Tudordu olmadi Sumidica ile riske gireceksin.Yasi geldi hocanin yok olmuyor artik belli yani bide eskiden Torpil yapmazdi evlatcilik filan yaslaninca evlatcilik yapmaya baslamis.Doymus artim adam doymus yapacak bisey yok.

Evet Tudor bütün büyük maçlarda kanser etti, o kadronun altından da kalkamamıştı. Ama Terim de 2 yıldır hayal kırıklığı ki bu sene bir bahanemiz de yok oyun oturtamadı bir türlü bu şekilde şampiyon olamayız zaten

Hangi Tudor bu ? Önüne gelenden 4 gol yediren mi ?

Savunma hattı kalan 12 maçta hiç değişmemeli. Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Saracchi..

Orta alanda; Taylan değişmez isim olmalı. Form durumuna göre Etebo, Emre, Gedson, Belhanda
Kanatlarda; Form durumuna göre Kerem, Onyekuru, Babel
Forvette; Mohamed, Falcao

Yalnızca bu oyuncu havuzu kullanılmalı. Bunun dışında 11'de oynayabilecek biri yok. Zaten kalan oyuncular karagümrük kasımpaşa gibi takımlarda ancak oynar. Donk, linnes, ömer, bu haliyle feghouli, halil, arda vs.

Geri