bu 66 numarali adam ne demeye oyuna girdi, biri bana bunu izah edebilir mi?
Senin kimleri övdügünü araştırsak neler çıkar .Fatih terim biatcilarisiniz .Bugün evet donk kötüydü kadroyu yanlış kuran da benim zaten yada ikinci yarı takım tam iyi oynarken babeli de ben çıkardım.Ya sen git Donk falan öv.
Ocak ayinda tamda buna gore oyuncular aldik ama hoca yine pas oyunu oynatiyor.Muhammed Gedson Emre Taylan Onyekuru Kerem bu cocuklara ilerde basin rakibi hataya zorlayin dikine oynayin demek cok mu zor .Pas pas pas nereye kadar.Sen Turkiyeye en buyuk basarilari pas futboluyla mi getirdin kaos futboluyla getirdin pasi bosverin bam bam oynayin diyemiyor musun? hoca yoksa o tempoya kalbin mi dayanmaz .Yemin ediyorum Tudor gelsin su gencler ile takimi cok fena oynatir ilerde deli gibi baski yapar.Benim iyi oyundan beklentim sürekli baskı yapan o baskı sonucunda da rakibe hata yaptıran takım. Bizim durumumuz sürekli set oyununa kalan yavaş temposuz bir oyun 65-70 topla oynamanın hiçbir geçerliliği yok bu haliyle.
Falcao Boyle oynarsa Mamiyle cok gol atarlar dogru mudur?Sezonun kalanını 4-4-2 ile oyna geç hoca zaten bitmiş gitmiş bari keyifli maçlar izleriz arada
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senin kimleri övdügünü araştırsak neler çıkar .Fatih terim biatcilarisiniz .Bugün evet donk kötüydü kadroyu yanlış kuran da benim zaten yada ikinci yarı takım tam iyi oynarken babeli de ben çıkardım.
Ocak ayinda tamda buna gore oyuncular aldik ama hoca yine pas oyunu oynatiyor.Muhammed Gedson Emre Taylan Onyekuru Kerem bu cocuklara ilerde basin rakibi hataya zorlayin dikine oynayin demek cok mu zor .Pas pas pas nereye kadar.Sen Turkiyeye en buyuk basarilari pas futboluyla mi getirdin kaos futboluyla getirdin pasi bosverin bam bam oynayin diyemiyor musun? hoca yoksa o tempoya kalbin mi dayanmaz .Yemin ediyorum Tudor gelsin su gencler ile takimi cok fena oynatir ilerde deli gibi baski yapar.
Yaslandi cunku .Okan yada baska birini bulmaliyiz ilerde basan tempo yaptiran bi hoca Bunu son yillarda en iyi yaptiran Tudordu olmadi Sumidica ile riske gireceksin.Yasi geldi hocanin yok olmuyor artik belli yani bide eskiden Torpil yapmazdi evlatcilik filan yaslaninca evlatcilik yapmaya baslamis.Doymus artim adam doymus yapacak bisey yok.Tudor'da her büyük maçta patladı ya.Fatih Hoca masteriydi bu işin taraftar kara kaşına kara gözüne değil bunu en iyi oynatan hoca olduğu için seviyor zaten bilmiyorum bu gelişinde olmadı bir türlü.
Evet Tudor bütün büyük maçlarda kanser etti, o kadronun altından da kalkamamıştı. Ama Terim de 2 yıldır hayal kırıklığı ki bu sene bir bahanemiz de yok oyun oturtamadı bir türlü bu şekilde şampiyon olamayız zatenTudor'da her büyük maçta patladı ya.Fatih Hoca masteriydi bu işin taraftar kara kaşına kara gözüne değil bunu en iyi oynatan hoca olduğu için seviyor zaten bilmiyorum bu gelişinde olmadı bir türlü.
Evet en çok Taylan sevindirdi artik inaniyorum Taylan üst düzey 6 no.Taylani cok begendim bugun. Biraktigi yerden devam etti resmen.
Hangi Tudor bu ? Önüne gelenden 4 gol yediren mi ?Ocak ayinda tamda buna gore oyuncular aldik ama hoca yine pas oyunu oynatiyor.Muhammed Gedson Emre Taylan Onyekuru Kerem bu cocuklara ilerde basin rakibi hataya zorlayin dikine oynayin demek cok mu zor .Pas pas pas nereye kadar.Sen Turkiyeye en buyuk basarilari pas futboluyla mi getirdin kaos futboluyla getirdin pasi bosverin bam bam oynayin diyemiyor musun? hoca yoksa o tempoya kalbin mi dayanmaz .Yemin ediyorum Tudor gelsin su gencler ile takimi cok fena oynatir ilerde deli gibi baski yapar.
Ben begenmedim top kapamiyoruz rakip rahat rahat geliyorTaylani cok begendim bugun. Biraktigi yerden devam etti resmen.
Yaw birak laf sokmayi Hocayla Tudoru karsilastirmiyorum ama yaslandi hoca eskisi gibi degil Hocanin genclik yillarindaki gibi olan bi adam lazim bize simdigi hali icler acisiHangi Tudor bu ? Önüne gelenden 4 gol yediren mi ?
Laf sokmadım ki, hafıza tazeledim unutmuşsundur diye. Tudor, yapmayın lütfen leş ki ne leş hoca.Yaw birak laf sokmayi Hocayla Tudoru karsilastirmiyorum ama yaslandi hoca eskisi gibi degil Hocanin genclik yillarindaki gibi olan bi adam lazim bize simdigi hali icler acisi