Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 20/21 H:3 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 27 Eylül
Mağara futbolu oynayan rakibimizin oyun olarak içinden geçeriz. Skor ne olur bilmiyorum zira son vuruşlarda bayağı beceriksiz bir takımız. Ama ligin genel akışını fazla bozacak bir maç olarak nitelendirmiyorum. Uzun vadede bu iki takımın oynamaya çalıştıkları oyun arasında geceyle gündüz kadar fark olduğu aşikar. Futbol tanrıları Fener'in yakasına yapışmazsa her türlü net bir galibiyet bekliyorum, o ayrı mesele.
Birde linnes emre tasdemir ikilisinden biri oynar saracchinin yoklugunda. Fatihi saymazsak pazar günü bugün oynayan sadece 3 oyuncu oynayacak, sevindirici bir durum
Tipik bir berabere maci. Tudor zamaninda ligin tozunu atarken cuneyt maci 0-0 a baglamisti stadta 50.000 kisinin gordugu Eli gormeyerek. Ali de bakti isler kotu gidiyor ariverir belhandayi 0-0 a baglar. Cok gorduk cok yasadik bu maclari
Saracchi nin sakatliginin ciddiyeti ne kadar bilmiyorum ama Saracchi yi bir mac oynatacagiz diye 10 mac kaybetmeyelim sonra.
Adam mac boyu kac tane depar atiyor, adelesi tamamen iyilesmeden oynarsa yeniden ve daha önemlisi daha agir sakatlanma ihtimali hic de düsük degil. Buna göre hareket etsinler.
Oyuncu istiyorsa hazir hissediyorsa bi sikinti yoktur bence oynayacak
Ama soyle bi durum var,Gecen sezon hatirladigim kadariyla ayni sakatlik sorunu vardi Sarrachi nin Ama israrla oynamak istemis,kasimpasa macinin 3. Dakikasinda cikmak zorunda kalmisti
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.