Şimdi geldik size inşallah alacağız. Sakatlık ceza vs olmasın inşallah. Güvenimiz tam balonu kökten patlatacağız

Hoca belhandayı 9a yakın oynatıcam dedi

Yani 4231 oynarız

Taylan.. Etebo
Feg. Belhanda.. Kılınç/Arda
Falcao

Böyle çıkcaz

Mağara futbolu oynayan rakibimizin oyun olarak içinden geçeriz. Skor ne olur bilmiyorum zira son vuruşlarda bayağı beceriksiz bir takımız. Ama ligin genel akışını fazla bozacak bir maç olarak nitelendirmiyorum. Uzun vadede bu iki takımın oynamaya çalıştıkları oyun arasında geceyle gündüz kadar fark olduğu aşikar. Futbol tanrıları Fener'in yakasına yapışmazsa her türlü net bir galibiyet bekliyorum, o ayrı mesele.

Omar luyindama belhanda arda emre falcao

Ya hic oynamadi ya da sadece ter atti ve maca hazir

Marcao ve taylanin temposu zaten bu kadar sik maclari kaldirabilir gorunuyor

Iyi is ft

Bu maçı kazanırsak 3.haftadan fb nin eline bombayı vermiş oluyoruz.Tff engel olmazsa tabi.

Omar luyindama belhanda arda emre falcao

Ya hic oynamadi ya da sadece ter atti ve maca hazir

Marcao ve taylanin temposu zaten bu kadar sik maclari kaldirabilir gorunuyor

Iyi is ft
Birde linnes emre tasdemir ikilisinden biri oynar saracchinin yoklugunda. Fatihi saymazsak pazar günü bugün oynayan sadece 3 oyuncu oynayacak, sevindirici bir durum

Fatih
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Taylan
Feghouli Belhanda Emre Arda
Falcao

Tipik bir berabere maci. Tudor zamaninda ligin tozunu atarken cuneyt maci 0-0 a baglamisti stadta 50.000 kisinin gordugu Eli gormeyerek. Ali de bakti isler kotu gidiyor ariverir belhandayi 0-0 a baglar. Cok gorduk cok yasadik bu maclari

Saracchi nin sakatliginin ciddiyeti ne kadar bilmiyorum ama Saracchi yi bir mac oynatacagiz diye 10 mac kaybetmeyelim sonra.

Adam mac boyu kac tane depar atiyor, adelesi tamamen iyilesmeden oynarsa yeniden ve daha önemlisi daha agir sakatlanma ihtimali hic de düsük degil. Buna göre hareket etsinler.

Saraçi oynar mı sence de? Kasık sakatlığı bende bile çok çok on gün sürüyor. O yaşta adam için 3 hafta kasık sakatlığı filan çok fazla abartılı.

Fatih hoca oynamak istedigini söyledi

Oyuncu istiyorsa hazir hissediyorsa bi sikinti yoktur bence oynayacak

Ama soyle bi durum var,Gecen sezon hatirladigim kadariyla ayni sakatlik sorunu vardi Sarrachi nin Ama israrla oynamak istemis,kasimpasa macinin 3. Dakikasinda cikmak zorunda kalmisti

oha saraçi oynayabilecek miymiş

Geri
Üst Alt