Bi yandan seviniyorum yenilmeden berabere kaldik diye yönetim transferin şart olduğunu görür diye bi yandan uzuluyorum bu yönetim bu skordan ve oyundan memnudur diye

Taylan-Seri-Etebo rotasyonu yapmak lazım orta sahayı.Kanatları da komple hızlı oyuncularla değişmemiz lazım.Ayrıca asist ve uzaktan şut tehdidi olan bir forvet arkası almamız lazım.Yoksa bu ağır tempoyla 3 kulvarda bitmez bu lig.Acilen dinamik bi takım kurmak lazım transfer sezonu bitmeden.

İnşallah yorgunluktan ya da rangers maçı var diye böyle oynamışlardır. Değilse sene başından beri bizi alıştırdıkları futbol ne bu ne ha yine de bizim takımın şu maçtaki ölü hali bile geçen seneyle kıyaslanmaz en azından ne yapacağını biliyor bu sene takım ben güveniyorum toparlarız 1-2 transferle moral bozmayın fener iyi kapandı sadece o kadar.

Berbat bir maç daha.

Oyuncular iyi ki akıllı Yugoslav faulleriyle bir kaç pozisyonu durdurdular yoksa çok tehlikeli ataklar yiyecektik. Takım bayağı pozisyonda geri dönmeyi bıraktı.

Orta saha zaten zayıftı, ikinci yarı iyice oyundan düştüler. Terim izlemeye devam etti.

Feghouli iğrenç oynamaya devam ediyor.

Arda istekli ama söylediğim gibi futbolu 3-4 sene önce bırakmış birisi. Ona umut bağlamak yanlış olur. Maçlarda son 15 dakika oynayacak adamdan Terim 90 dakikalık adam yaratmaya çalışıyor. Şu yaşında mümkün değil.

Belhanda ne yaptığı belli değil. Varlığı ile yokluğu bir. İki Malta sırf attığı iki gol nedeniyle senelik 2 milyon Euro’dan üç senelik sözleşme verenlere selamlar olsun. Bu taraftara bu adam layık.

Bu takıma hızlı kanat lazım diyorum hep. Çok önemli bir eksiklik. Oyuncularımız kağnı gibiler. Gidemiyorlar.

Babel’e verilen iğrenç sözleşmeyi eleştirdiğim gibi düşündüklerim tek tek gerçekleşiyor. Bu adamdan kurtulun kurtulabiliyorsanız.

Koymuşlar futbolu bırakmış adamları kanatlara, gol atarız diye umut besliyorlar. Bize Beuma’lar, Onyekuru’lar, Saracchi’ler lazım.

Bu futbol aklına yazık.

Bu takım zor şampiyon olur bu kadro ile arkadaşlar. Olabilir ama adam akıllı 2 transfer olsa çok rahat uçar gider takım. Gerek var mı böyle sinir strese, bu yönetim gerçekten her türlü eleştiriyi hak ediyor.

Onyekuru olsa kesin kazanırdık.

Erol bir tane atarım 1-0 kazanırım atamam 0-0 puan cepte olur diye çıkmıştı kafasında maça. İstediğini aldı gitti her türlü.

Fener gayet iyi be motive oynadı.. resmen ölüm kalım savaşı gibi oynadılar..
Vizyon Ali bu maça milyonluk prim koymuş besbelli..

Kanatlarimiz skorer değil, orta saha skorer değil. Bu açıdan çok zorlanacaz. Biz asist ve gol yüzdesi yüksek bir orta saha lazim mutlaka.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defans degil sikinti ofans orta uclunun solunda gecen sene omer bu sene emreyle cikti sol kanat ve geriden saracchiule muthis bindirme oldu rakibi bozduk.bu bi oyundu ft kesfetmisti.Ne ara vazgecti o ara oyun moyun kalmiyo

Ya tamam herşeyi anlıyorum. Stoperlere taylana baskı kurdular rahat cıkarmamak için defanslarını öne çıkardılar. Tamam iyi hoş. Peki neden arkalarına top atmayı denemedik yahu 1 tane attık ondada kel ofsayta yakalandı. Ulan taktiğine anti taktik geliştiriyolarsa sende karşı taktik uygula bu kadar mı zor

Bir de fb antrenmanlarda yatıp kalkıp yemeyip içmeyip pozisyonlarda nasıl kendini yere atarsına mı çalışıyor hele o valencia mıdır nedir çok attılar kendilerini. SON OLARAK FEGHOULİ GİTMELİ.

Geri
Üst Alt