Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.482
- 106.094
- 4.738
10 maçtır sınırdaydı yeni yedi yaw ondan karıştırdımOndan sonea 3-0 kaybedelim. Bukdr belhanwa odakli olmayin xezali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 maçtır sınırdaydı yeni yedi yaw ondan karıştırdımOndan sonea 3-0 kaybedelim. Bukdr belhanwa odakli olmayin xezali
Abi 1 gol kaçırdı diye oyuncumu kesilir. Bunun için oyuncu kesiyorsa td lik fln yapmasın malesefKılınç'ı severim ama o kaçırdığı saçma sapan pozisyonu atacaktı yani
Hoca da ondan kesti herhalde
Babel bugün iyiydi şimdi doğruyu konuşalım
iki haftadır heyecanla maçı bekleyip , maçları izlerken müthiş sinirleniyorum, bide 2, 3 gün sinirli geziyorum , o yüzden bende izlemem artık, nasılsa bu sezon yalan oldu daha fbjknin hakemler ve şebekeye bağlı takımlardan alacağı 3 puanlar var , sarı kırmızılı Watfordun maçlarını izleyecem ve premier lige çıkartacam onlarıMaçı izlemeyecegim skoruna bakarım. Futboldan soguttular hoca ve futbolu yönetenler.
düzgün 11 çıkarmanın yardımcı ile ilintisi yok , maçı 1.1 yapıp defansa çekiliyoruz , 2.2 yapıp Taylan Marcao arasındaki 1500 paslaşmaları izliyoruz , hoca bunadı artık kabul edelim , burda birisi vardı, sürekli hocadan ayak tenisinden şikayet eden Ahmet Arif kesen zannedersem , bu forumun bugıdırhoca yanındaki 5 tane çöpü gönderip 1 tane düzgün yardımcı bulsa daha dogru 11ler cıkarırdık
Maglubiyet bekliyorum.İşte bu maçın
hiçbir tadı kalmadı
Sanmam kayseri iyi takim olmus. Hatay macinin ilk yarisini izledim. Topla iyi ciktilar hatayin presine ragmenYaz
galibiyet