⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Kerem ??? ??? Onyekuru
Falcao/Mohamed​

Şöyle bir sistem ile Onyekuru serbest forvet görmek isterim.

Muslera
Yedlin-Luyindama-Marcao-Sarac
Taylan--Gedson
Babel--------------- Kerem / ( emre k.)
Mohammed- Onye
Yedekte hamle sayımız düşecek ama bu 11 işi erken bitirir. Onyekuru'yu kanata mahkum etmek yerine kaleye yakın oynatırsak daha fazla verim alacağız bence. Os biraz soru işareti ama yapacak bir şey yok.

Bi umut 2. Olabilirsek ne ala..

Eğer Kayseri de takılırsak ki büyük ihtimal 2.lik bile zora girer...

Mostafa umarım yine ipten alır bizi

Maçı izlemeyecegim skoruna bakarım. Futboldan soguttular hoca ve futbolu yönetenler.
iki haftadır heyecanla maçı bekleyip , maçları izlerken müthiş sinirleniyorum, bide 2, 3 gün sinirli geziyorum , o yüzden bende izlemem artık, nasılsa bu sezon yalan oldu daha fbjknin hakemler ve şebekeye bağlı takımlardan alacağı 3 puanlar var , sarı kırmızılı Watfordun maçlarını izleyecem ve premier lige çıkartacam onları

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hoca yanındaki 5 tane çöpü gönderip 1 tane düzgün yardımcı bulsa daha dogru 11ler cıkarırdık
düzgün 11 çıkarmanın yardımcı ile ilintisi yok , maçı 1.1 yapıp defansa çekiliyoruz , 2.2 yapıp Taylan Marcao arasındaki 1500 paslaşmaları izliyoruz , hoca bunadı artık kabul edelim , burda birisi vardı, sürekli hocadan ayak tenisinden şikayet eden Ahmet Arif kesen zannedersem , bu forumun bugıdır

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sene geçen seneye benziyor geçtiğimiz senelerdeki gibi yarışın sonunda gülen biz olmayız

İnancı ve güveni olanların neye göre var merak ediyorum şahsen

Daha önce şampiyonluk yarışında puan kaybeden Galatasaray ertesi maç rakibini sahaya gömer , konsantrasyonundan asla taviz vermezdi

İnancım yok maalesef, inançsız konsantrasyonsuz, ruhsuz ve isteksiz bir takım var karşımızda ve hoca inanılmaz formsuz.

Agücü maçında hata olmaz rakip sonuncu dedik oldu eyvallah Sivas maçında hata yapma lüksümüz bitti dedik yine yaptık

Bu maçı kazanamazsak ilk 4 bile sallantıya girer bizim için

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Golu erken bulmak zorundayiz, yoksa her deplasmanda isimiz zor.

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Babel Gedson E.Kılınç Onyekuru
Mohamed

Bizim için ligde tutunma maçı burada puan kaybedersek sezonu 4. bitiririz açık ve net. Feghouli berbat haldeydi asla oynayamaz şu haliyle Kerem desen hala tam o seviyede değil. Babel'i bugün ilk kez kanatta beğendim mecbur oynatacağız gibi Arda'dan iyidir en azından. Falcao'da süre almalı maçın ilerleyişine göre.

Geri
Üst Alt