Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.280
- 11.315
- 1.103
Mevcut kaotik ortamdan kurtulmak için bu maçı kazanmak şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neden ?Puan kayıpları üst üste gelir bu saatten sonra. Sabote edilir maçlar zaten oyuncular tarafından.
Aynen kardesim. En önemlisi Mustafa falcao ayni tipte oyuncu, yani bitirici forvet. Hayatta olmaz.Nedir bu 4-4-2 sevdası anlamıyorum ki. Hem bizim kadromuz 4-4-2 oynamaya müsait değil hem de Falcao Mohamed ikilisi bu sistem için ideal bir ikili değil. Hadi böyle çıktın şansa bala 1-2 maç kazanırsın belki ama patlamama ihtimali yok.
yıllardır yanında çalışan arkadaşın kapı dışarı edilse hoşuna gider mi? insanlar 6 ay askerlik yaptıgı arkadaşını bi ömür unutmuyor. Bu futbolcular robot değil, insan. Galatasaray kaosla beslenir geyiğini geçin. Pembe rüyalarda yaşamasınlar. O kaos un bununla ilgisi yok. Galatasaray yönetimi rakiplerin i mutlu edecek kararlar almaya devam ediyor. Bunu sene sonu bulundugumuz tabloda göreceksiniz. Seneye yine şampiyon oluruz önemli değil. Ama bu seneni yaktın bu kararla.neden ?
Ya zaten sistemlerin hepsi hemen hemen 442.442 mi kaldi dünyada kardesim he oldu 442 oynayalım gelen geçen geçirsin
Ya zaten sistemlerin hepsi hemen hemen 442.
Bakma Sen 4231 filan yaziyorlar.
O 2ci forvet ama 10 no gibi orta saha forvet arasi köprü olusturuyor.
Örnegin Bayern lewa Müller.
Ama Mustafa ve Falcao ikiside lewa tipinde golcü bu yüzden 2si ayni anda oynamaz.
Yani dizilise çok takmamak lazim daha çok kimin oynadigina.
Aslinda bizim en büyük eksigimiz saglam bi 10 no. Hem orta sahayi yönlendirecek hem kanatlari besleyecek yeri geldimi gol atabilecek. Bakma Sen, 10 nomu kalmis dünyada diyorlar ama en büyük eksimizde bu.katiliyorum Bende onu demek istemistim Falcao Mostafa ayni anda oynatip Orta sahayi eksik birakmak çok büyük mallik olur zaten arkadan çikamiyoruz adam gibi