Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.974
- 92.312
- 5.263
Maç öncesi sinir haplarının stoğunu yenileyeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle yaparsak zararli cikariz, bunlari fazla ciddiye almadan tokatlayip yoliyacaksinSirf o Fener yancisi futbol teröristi Hasan Kartal denen herifin aglakli suratini görmek icin bunlara 5 tane sokup Rize'ye yollamaliyiz.
Hocanin yerinde olsam bütün futbolculari gaza getirirdim Muslera'yi Andone'yi sakatladiklari maci, o baskan bozuntusunun silahim olsa hakemi vururudum demesini falan hatirlatirdim. Bu serefsiz kulübü Arena'ya geldiklerine bin pisman etmeliyiz. Su ligde en nefret ettigim kulüp bu Rizespor, keske düstükten sonra bir daha geri cikmasalardi da tamamen yok olsalardi.
Öyle yaparsak zararli cikariz, bunlari fazla ciddiye almadan tokatlayip yoliyacaksin
Tiye almadan tokatlarsan öyle bir kudururki gider evinde oklavanin üzerine oturur sinirindenTokatlayalim da aci cekmesini istiyorum o serefsiz herifin.
Gecti artik o islerBiz yenemeyeceğiz, fb yenecek ve yine kahrolacağız...
trömsöbiz ne zaman kahrolmuşuz yav? siz kahrolmanın tam olarak ne olduğunu biliyor musunuz? en son 2008 hamburg maçında falan kahrolmuşuzdur herhalde.
karpatybiz ne zaman kahrolmuşuz yav? siz kahrolmanın tam olarak ne olduğunu biliyor musunuz? en son 2008 hamburg maçında falan kahrolmuşuzdur herhalde.
Dogru durust futbol oynamadik kismina katilmiyorum. Maci 90dk izledin mi Husnu ? Tamam biraz daha dusuk vitesteydik ancak top kontrolu bizde ve pozisyonlarda bulduk. Yine atamadik, onceki haftalarda oldugu gibi.Acilen çift forvet saçmalığından vazgecmemiz gerekir.. ilk yarı golü atana kadar herkes gömüyordu takımı Falcaonun mucize dokunuşuyla zar zor attık.. onyekurunun kontralariyla maçı koparinca herşey güllük gülistanlık olmuş yine..
Yine aynı hatayı yapıyoruz bu takım onyekuru-kerem girene kadar doğru dürüst futbol oynamadı kötü oynanan bir ilk yarıda skor taraftarlığı yapılıyor...çift forvet varken bekler canervari ortalar deniyor çünkü kimin sağda kimin solda oynadığı belli değil yedlin geliyor 2 ye 1 yapacak kimse yok önünde keza saracchi de öyle sıfıra inmeden denedi mecburen..
Bir de asıl sıkıntıyi daha iyi takımlara karşı savunma anlamında yasayabiliriz.. çift forvet varken kenar ortaları iyi bir hücum opsiyonu olsa da dönüşlerde ciddi sorun yasiyoruz
Bu dizilisle belki rizeyi de geçeriz ama sonraki haftalarda ciddi sıkıntı yaşayacağımız aşikar..
Hızlı bir şekilde taylan-gedson-feg-kuru-kerem -Mohammed 6 lisini adapte etmemiz gerekir ..gerçi Taylan cezalı bu hafta etebo oynar muhtemelen