⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Bu takım çift santrafor çıkacaksa maçlara 4-4-2 oynar emrelerden ikiside kesik yer sol onyekuru sağ feghouli orta saha etebo yanındada taylan yada başka bir isim olur.Şu anda bizim ne oynadığımız belli değil.

Geri vermeyin su topu allahin beyisizleri gerekirse dan dun vurun gecen haftada yiyecektik adam salakligindan atamadi kendi sahamizda 2 mac 3 gol allah cezanizi versin reziller ileri vurun su topu i le ri donmeyin geri bok mu var geride bok mu

allah aşkına niye orta yapmıyor bu takım. saha bok gibi pas yapılmıyor hala verkaçlarla içeri girmeye çalışıyorlar ya. sabır allahım. fati hocada hiç mi orta demiyor kenardan anlamıyorum arkadaş

Aynen alırız maçı, Donk Boupendza'yı tutar kesin:d

Hata yapan defans oyuncularına zerre kızmıyorum, üzerinde bu kadar baskı okursa hata yaparsın. Galatasaray'ın temel problemi orta saha oyuncularının oyun kıramaması pas yapamaması. Herkes defansa dönüyor oyun kurulumu bile defans oyuncularından hatta stoperlerden bekleniyor. Bu adamıların görevi oyun kurmak ince paslar atmak değil arkadaş biz City, United, Liverpool ya da Barcelona değiliz.

Bu maçta puan kaybı her türlü hocaya yazar. Oyun kuramayan orta sahada Feghouli de Taylan da her türlü oynar. 4 sene geçti hala orta saha nasıl oyun kurulacağını bilmiyor artık yeter. İstediği transferler yapıldı bu sezon bitsin hoca emekli olsun biz de önümüze bakalım..

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

31. haftada rus ruleti gibi ya herro ya merro diye sahaya çıkarsan alırsın eline hataları.

4-4-2 ile kazandık ya puan kaybedinceye kadar devam ederiz. Emre Akbaba 10 maç daha oynar. Haftaya Donk formayı alır, bir süre de o oynar. Emre Kılınç’ı keser Arda’yı oynatır... Bir sistemimiz, oyun anlayışımız, taktiğimiz yok ki. Ne denk gelirse onu oynuyoruz. Bu maç için konuşmuyorum, genel olarak bizden bir halt olmaz

10 haftadır oyun felan oynamıyoruz. Bu maçı kazansak ne olacak? Şu oyunla şampiyon olursak gerçekten tr ligini kapatıp gidelim. Şampiyonlar liginde ne denli futboldan uzak kaldığımızı tüm Türkiye görür sanırım.

Bu yıl CL kim katılırsa katılsın, beşiktaşın 8 gol yeme rekorunu kırma potansiyeli yüksek.

Emre akbabaya kötü diyenelr neresiyle izliyor acaba?maca bakiyormusunuz?😂😂😂

Geri
Üst Alt