⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Evet bekleyelim one gecmeyi ki onyekuruyu oyuna aliriz ne de olsa biz ondeyken oyuna girince daha etkili oynuyo...Cunku one gecmis degiliz hala..
Saha berbat taktik sifir ama bunlar ilk kez mi hayir..Bireysel yetenek olmazsa biz kollekyif oyunla mac alamayiz uzun zamandir da boyle..Feghouli onyekuru muhammed babelin sutu omerin iceri kesisi diye bekleye bekleye bi hal oluyoruz her mac..
Bu mqci alirsak ki cok zor ama alirsak hatay maci zaten cok daha zor..Milli arada belki bi kipirdanma olur

Maalesef en son ne zaman iyi oyuna doyarak maç izledim hatırlamıyorum.Kayseri maçında falcao bireysel yeteneğiyle gol atmasa o kilidi yine acamazdik
Aynısını dedim, Azra. Ve futboldan anlamıyor olduk...Bu gerçeği kabullenmemiz gerek. Bizim belki de baştan aşağı yenilenmemiz gerek. 18-19 sezonunda bile bir güvenim vardı. Taraftar etkisi falan neyse de yine de bir kazanma hırsımız vardı. Ben artık onu da göremiyorum. Bireysel hatalarla yeyince de iyicene düşüyoruz. Rahat maç izlemek istiyorum ya. Biz bunları döve döve yeneriz demek istiyorum. Kaybetsek bile mücadele ettik nasip değilmiş demek ya da...Bu nedir Allah aşkına.

Takım merkezde kümeleniyor, kanada açamıyorsun. Bu dizilişle ve bu saha koşullarında stoperlerine, kalecine geri pas yapmak = kaşınmaktır. Önde 2 kişi bassa kolaylıkla bozar. Akıl alır gibi değil şu son haftalarda yediğimiz goller. Rize'yi yenersin yenmeye de gelecek adına umudumu kararttılar. Bu futbol falan değil.

İlk kontrolü iyi olmayan, baskı altında top çıkarmakta sorun yaşayabilen bir adama da orta sahadan taçla dönülmesin yani. Atılan isim Luyindama olmasa dahi saçma çünkü saha bozuk ve o uzun mesafeli top tıngır mıngır giderek seni hataya zorluyor.
O zaman kontrat uzatmayalım bunu yapamayacaklarsa

Beşiktaş'a karşı böyle bir defansla çıkarsak herifler aboubakar başta olma üzere bizi folofoş eder ben diyeyim

Bjk Fb maçı ne olurmuş ya hepimiz biliyorduk Rize maçında sıkıntı olacağını

Simdi devre basinda bir salak sacma gol daha yeriz sonra 45 dakika cikarmaya ugrasiriz

Kafadan çift santrafor başlayan adam 2-2 iken çıkarır mı? bilmem neyi ile inatlaşan donuna şey yapar demişler, Babel felan kim varsa girecek kontradan yiyip yenileceğiz belki şansımız varsa berabere biter.

kanat oyununa dönmek lazım orta alanda sıkılıyoruz

şuan yedekteki 5 futbolcu ilk 11 dekinden 3-4 kat daha iyi futbolcu. işte fatih terimin forma adaleti

şampiyonluk için gram umudum yok, bütün maçları tek tek düşünmek gerekiyor, çok zor değil oynadığın maçları kazanmak. kalan maçları kazansan şampiyonsun ama 1 maça bile garanti gözüyle bakamıyorum. hiçbir maçı kazanırız diyemiyorum. rezalet oyun

Arkadaş geriye pas verilir burada sıkıntı yok.ama bizim oyuncular hataya müsait adamlar.Hepsi defans dörtlüsünün tamamında var bu.bu düzelmez.Diğer maç yapmazlar ondan sonraki maçda yaparlar.malesef bu değişmez.dengesiz futbol zekası olmayan adam dolu takım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim takım artık geriye pas vermemeli.Zaten 2 aydır yan pas geri pas izliyoruz.Karşımızdaki takımların hocaları angut mu adamlar çözüyor taktiği geriye yaslanıyorlar bekliyorlar.Geri pas attığımızda şok pres yapıp top kapmaya çalışıyorlar kaptıklarında illa ki tehlikeli bir atak oluyor gol olur olmaz orası ayrı.Stoperlere tepki göstermemek lazım.City ve Liverpoolun as 11 inden en iyi iki stoperi koy şu takıma 5 maç sonra Kim Aldı Bunları dersin.Ön alanda top tutamıyoruz.

Birisi bana söyleyebilirmi en son ne zaman arkanıza yaslanıp biranızı yudumlayarak bu maçı çok rahat kazanırız dediniz.? Abartacam belki ama Gomis zamanından beri ben bir maçı rahat izleyemedim

Geri
Üst Alt