Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Ne desem boş yani Allah kahretsin hangi birine sallasam az gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ondan Değil Reis O.Klasik Fatih terim kompleksi devreye girdi her şeyi ben bilirim havasına büründü sıçtı batırdı.Oysa ne güzel Muslera Mohammed ve onyekuru takıma ilk girdiğinde çok güzel performanslar aldık.Sonra birden müthiş Hocamız Orta Sahadan Taylan'ı ne olduğu anlaşılamayan bir sebeble kesiverdi.Stoper tandemini üç maç luyindamayı oynatıp sonra donku oynatıp yine luyindamayı oynatarak dağıttı.Oğulcan diye bir oyuncuyu ki ilk yarı sende çok iyi performans vermiş.Cezası bittikten sonra kimsenin ne olduğunu bilmediği bir şekilde oynatmayarak kesti.Mohammed gibi her maç gol atan adam varken birden Falcao aşkı alevlendi.Babel ve Arda gibi bitiklerin oynayıp Kerem gibi her maç oyuna girdiğinde katkı aldığın hızlı bir kanat oyuncusunu ısrarla oynatmayışı.Bunlar hep Yaptım Oldu işleri.Ama Bu sefer yemedi yemeyince takke düştü kel göründü.Her sene şampiyon olunmuyor maalesef bu sene de gitti, Muslera dönüp santrafor alınınca açıkçası ümidim vardı ama 3 haftadır takımda amatör takım hatalarından yedikleri goller elleri ayağına dolaşan oyuncular ve yanlış kadro seçimleri bu seneyi çöpe attı, kabullenip 2. liği kurtarmanın derdine düşmek lazım, hataları tespit edip köklü revizyon şart zaten, başta yönetim olmak üzere.
Bende en cok buna seviniyorum hasta gibi stres icinde tum haftayi etkileyecek moral bozuklugu bitti artik..Her hafta eziyet her hafta zulum vardi..İyi oyun iynasakda keyif olsun diye izlesek o da yoktu..Baslarim olsun besiktas bizde unutalim gitsin haftasonu mqca gore planlamayiNeyseki şampiyon olacak mıyız stresi bitti.
onu kredi diye ortada gezenlere sormak gerekiyor
gecen sene ömer bayram, bu sene arda turan ve emre akbaba. bunlar oynadigi sürece maksimum 3.olur GALATASARAY.
oynatan kim? fatih hoca. demekki problem fatih hocada.Problem oyuncular degil, Fatih Terim.
TD olarak da jubile zamani. Gerek yok. Zamani geldi.
Maalesef yine haklı çıktık. Hoca nasıl böyle hatalar yapıyor aklım almıyor gerçekten...Cuma akşamı dünkü kadro ve sistem ile çıkarsak büyük ihtimalle puan kaybı olur.
Hoca inanılmaz tercih hataları yapıyor. Nasıl olacak bilmiyorum ama kendine gelmesi lazım.
Az biraz forma adaletini sağlasa çok rahat şampiyon olacağız. Eski FT'yi özlüyorum yalan yok.