⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Her sene şampiyon olunmuyor maalesef bu sene de gitti, Muslera dönüp santrafor alınınca açıkçası ümidim vardı ama 3 haftadır takımda amatör takım hatalarından yedikleri goller elleri ayağına dolaşan oyuncular ve yanlış kadro seçimleri bu seneyi çöpe attı, kabullenip 2. liği kurtarmanın derdine düşmek lazım, hataları tespit edip köklü revizyon şart zaten, başta yönetim olmak üzere.
Ondan Değil Reis O.Klasik Fatih terim kompleksi devreye girdi her şeyi ben bilirim havasına büründü sıçtı batırdı.Oysa ne güzel Muslera Mohammed ve onyekuru takıma ilk girdiğinde çok güzel performanslar aldık.Sonra birden müthiş Hocamız Orta Sahadan Taylan'ı ne olduğu anlaşılamayan bir sebeble kesiverdi.Stoper tandemini üç maç luyindamayı oynatıp sonra donku oynatıp yine luyindamayı oynatarak dağıttı.Oğulcan diye bir oyuncuyu ki ilk yarı sende çok iyi performans vermiş.Cezası bittikten sonra kimsenin ne olduğunu bilmediği bir şekilde oynatmayarak kesti.Mohammed gibi her maç gol atan adam varken birden Falcao aşkı alevlendi.Babel ve Arda gibi bitiklerin oynayıp Kerem gibi her maç oyuna girdiğinde katkı aldığın hızlı bir kanat oyuncusunu ısrarla oynatmayışı.Bunlar hep Yaptım Oldu işleri.Ama Bu sefer yemedi yemeyince takke düştü kel göründü.

Neyseki şampiyon olacak mıyız stresi bitti.
Bende en cok buna seviniyorum hasta gibi stres icinde tum haftayi etkileyecek moral bozuklugu bitti artik..Her hafta eziyet her hafta zulum vardi..İyi oyun iynasakda keyif olsun diye izlesek o da yoktu..Baslarim olsun besiktas bizde unutalim gitsin haftasonu mqca gore planlamayi

Fatih hocadan başlayarak bu takımın bu halde olmasını beceren tüm teknik ekibi kutluyorum. Bu takımı bu kadar rezil yönetmek ciddi beceri ister. Helal olsun hepsine. Hocam git emekliliği iste bu akşam. Kötü anılarla anmak istemiyorum seni.

İyi kötü işleyen takımı çorbaya çevirdi. Saldım çayıra bir takım olamaz GS, korkak bir takım olamaz GS. Derhal topluca istifa.

Bu takıma bu oyunculara bu futbolu oynatmakta her baba yiğidin harcı değil yedeklerde onyekuru var feghouli var içeride falcao var Mohammed var kalende Muslera var bu yıldız oyuncularla oynadığımız oyuna bak Sergen yalcinin eline versen bu kadroyu şimdi 10 puan önde liderdi adam 39 yaşındaki atibadan xavi çıkardı fatih terim kocadi artık biran önce futbolu bırakmalı

Bence fatih hocanın emre akbaba ile sorunu var, linç edilsin diye yazdı bugün kadroya. Ofansif sistemde oynatabilecek genç bir hoca lazım bize.

Donk oynuyor niye luyi oynamadı luyi oynuyor sktirsin gitsin bu deniyor, aynı şeyler Emre Babel onye keren feg falcao etebo linnes için de geçerli kim oynasa bu oynamasın diğeri niye oynamadı oluyor. Buradan anlaşılıyor ki oyuncu seçimi değil sorun. Takım olmakta taktikte ve kafada rozeti yenmek içinde bu oyuncular grubu bile yeterli olmalı ama takım yok yönetim yok ruh yok

Adam mac oynamadan once cikariyor kafasinda kimi cikaracagini hic sekmiyor hep ayni Emre Kilinc cikacak Mohammed cikacak .Ulan Butun hava toplarini falcaoya gonderiyorlar Atsaniza Mohammede adam ilk geldiginde ciktigi butun hava toplarini aliyodu zaten at indirsinn hic bisey yapamiyorsan Gidiyor Mohammedi oyundan aliyor.

Cuma akşamı dünkü kadro ve sistem ile çıkarsak büyük ihtimalle puan kaybı olur.

Hoca inanılmaz tercih hataları yapıyor. Nasıl olacak bilmiyorum ama kendine gelmesi lazım.

Az biraz forma adaletini sağlasa çok rahat şampiyon olacağız. Eski FT'yi özlüyorum yalan yok.
Maalesef yine haklı çıktık. Hoca nasıl böyle hatalar yapıyor aklım almıyor gerçekten...

Gitti şampiyonluk yazık oldu onca deplasman galibiyetine.

Bugün 3 tane gol attık ama nasıl attık?
Bir tane bu pozisyon nasıl kaçar dediğimiz an oldu mu? Benim olmadı.
Geçen hafta Kayseri maçında iyi falan oynamadık arkadaşlar.
8 maç seri yaptık, kaç tanesinde iyi futbol izledik?
Galibiyet serilerini kötü denilen Fener de yaptı Beşiktaş da yaptı.
Biz iyi değiliz hem de hiç...
Hocam devre arası 5-6 tane futbolcu transfer ettik...
Mohamed geldiğinde nasıldı şimdi ne hale geldi...
Yedlin çok kötü.
Gedson sürekli geri yana pas bir tane pozisyon yaratmadı geldiğinden beri.
Her puan kaybında hakem zemin gibi boş tartışmalar artık sıktı. Alanya Ankaragücü Sivas Rize sevin sevmeyin hepsi ders verdi ders...
Ne iyi ne de ışık veren futbol yok.

Geri
Üst Alt