GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan Sayfa 22

Alper Altun ·

Cevap
1,9K
Okunma
79,3K
Sayfa
22/94
GAntalyaspor01Galatasaray24 Nisan
77A900DB-3593-4024-8AA8-0B400DB390E3.webp

Son 10 haftada tüm maçlarda yedek kulübemiz daha güçlü inanılmaz bir şey bu, İnsanları futboldan soğuttu teknik ekibimiz tebrikler.

Son düzenleme:
Karşımızda değil Antalya, 3. Ligden herhangi bir takım olsa kesin alırız diyemem bu 11 ile. Umuyorum bjk kazanır yoksa bu şikecilerin şampiyonluğu hakikaten çekilmez olur bizim için

İmparator aklınca birileriyle inatlaşıyor ama olan taraftara oluyor. Bu aptalca kadronun başka bir açıklaması olamaz.

Yenildikten sonra eleştirmesimi kaldı birader sezon gitmiş ebemizin şeyini tersten görmüşüz maç maç mı drğerlendirecez

ayak tenisi ve tatil konusuna boş diyosan hiç postlaşmayalım

Hadi bak dayanamadım soruyorum o zaman,o konular doluysa takım niye bu halde,kendin eleştiriyorum demişsin eleştirene laf söylemişsin bu ne perhiz bnlt

eleştirinin saati,aralığı,zırt pırtı olmaz,ilaç mı bu öğle tok karnımızla akşam aç karna eleştirelim

akşam diyelim ispanak yedim,rengi ne yeşil,yeşilden aklıma hemen saha zemini geliyo,sonrada hocanın bahaneleri,bi doz daha verip veriştiriyorum

kendisinden kurtulana dek,eleştirilerimin hızıda dozuda artacak,niye eleştiriyosunu çoktan geçtik,neden eleştirdiğime mantıklı cevap vereceksen dinliyorum
Durmadan ayak tenisi yazmanin kimseye bi yarari yok antipatik olmaktan baska.Senin gibilerin yaptigi saygisizlik yoksa kimse elstirmez degil ama bu kadar basarili bi adama saygi duyacaksin sizin gibiler saygi duymuyor.Papagan kusu gibi donup dolasiyorsunuz cunku.

Taylan i kes etebo yu oynat..

Saracchi yi kes ömer bayram i oynat..

Emre akbaba gol attı diye oynat..Sırf bu herif oynayacak diye kerem i verimli olacağı soldan alıp sağ kanada koy..

Luyindama bariz hata yaptığı için kesildi..

Emre kılınç son dakikalarda etkili bir şut attığı için oynuyor..

Halil de golden önceki faul u aldırdığı iç in oynuyor..

Sadece skora ve sonuca bakıyor adam doğru yanlış verdiği tüm kararlarda..

Babel oynar miymiymiy arda oynar miymiymiy emre tasdemir oynar miymiymiy gedson oynar miymiymiy taylan oynar miymiymiy ogulcan oynar miymiymiy ulan kim oynasin? 😂😂 bence teknik direktöre gerek yok. Taraftarlar mac öncesi ankete katilsin en cok oy alanlar oynasin

Ali Koç hazırlasa çok da çaktırmamak için en azından etebo ve Emre'yi oynatmaz yazık cidden yazık
İlk isabetli şut 85 de gelir

Geri
Üst Alt