GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan Sayfa 24

Alper Altun ·

Cevap
1,9K
Okunma
79,3K
Sayfa
24/94
GAntalyaspor01Galatasaray24 Nisan
bugün halil i oynatacaksan gecen hafta onunla neden başlamadın
etobo ile maç kazanacağını sanıyorsan trabzona neden onunla oynamadın
geçen hafta bir puanı kurtarmış, göztepede asistini yapmış, takımı ileri götürebilen bir kaç adamdan biri olan taylan nasıl kenarda olur
feghouli işe yaramaz bir oyuncu ise neden trabzon maçında başladın
yaptığın kadrolara güveniyorsan neden her devrede takımı değiştiriyorsun
iki sol bekin kadroda iken bekte herzaman başına iş açan ömeri hangi mantıkla oynatabilirsin
haftalardır hiçbir faydası olmayan şenere bir çözüm üretemiyormusun
abuk subuk kartlarla takımı satanlara neden bu kadar prim veriyorsun
tamam oyuncularının hepsi formsuz diyelim... bu oyuncular biraz maç istikrarına ihtiyacı yok mu?

kahretsin ya

bizim yüzümüzü düşürüp rakipleri güldürüyorsun ya helal olsun sana!!!

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    100,7 KB · Görüntüleme: 31
kadro şaka gibi, aynı şeyleri tekrar tekrar deneyip başarı veye farklı bir sonuç beklemek. Etebo ile takım ne oynayabilmiş? Ömer takıma nasıl bir artı katmış, beleşoğluna kadro yaptırsan bu kadar köyüsünü yapamaz. Terimson nefesini vermiş takım için. Kazansa dahi bu takım terimin bırakması lazım bence.

Yaw ulan gsc tarihinin eleştiriden küfürden en çok ceza alan adamısın,millete akıl verip niye eleştiriyosunuz diyosun

Bkz:beratın ekonomiyi çökertip akıl vermesi

sen kısa pantolonla yeni üye olurken ben terimi savunuyordum merak etme
2015 uye olmussun senin uyeligin kadar benim cezam var Kufuru bastigim adamlarda hep senin gibi saygisiz adamlar .Kimseye durduk yere saygisizlikta yapmadim yapmam .Senin gibilerin anladigi dil o çunku.anlatiyorum anlamiyorsun surda ikide bit ayak tenisi ayak tenisi gibi sacma sapan elestirilerle gelmeyin.

Geri
Üst Alt