Oguz Alp Akcay
10 Numara!
hedef 1 puan saldirin çocuklar
Merak etme kazanamaz bu kadroEn kötüsü de ne biliyor musunuz...Les gibi oynayacağı kesin olan bu kadro bir şekilde kazanırsa önümüzdeki haftalarda da hep çıkacak sahaya..
Bu kadar ezberci boşvermiş bir zihniyet olabilir mi arkadaş..
2 senedir o saygidan dolayi birsey demedik sen iki sene isyerinde rezil calisip bir ton hata yap bakalim seni orda tutuyorlar mi futbolda gecmis yok simdi var su oynattigi futbola ayak tenisine oyuncularin sahada dokulmesine sacma sapan kadro tercihlerine ve terimin kendisine zerre saygim kalmadi tekrar soyluyorum ligin en kotu teknik direktorudurDurmadan ayak tenisi yazmanin kimseye bi yarari yok antipatik olmaktan baska.Senin gibilerin yaptigi saygisizlik yoksa kimse elstirmez degil ama bu kadar basarili bi adama saygi duyacaksin sizin gibiler saygi duymuyor.Papagan kusu gibi donup dolasiyorsunuz cunku.
Yaw ulan gsc tarihinin eleştiriden küfürden en çok ceza alan adamısın,millete akıl verip niye eleştiriyosunuz diyosunDurmadan ayak tenisi yazmanin kimseye bi yarari yok antipatik olmaktan baska.Senin gibilerin yaptigi saygisizlik yoksa kimse elstirmez degil ama bu kadar basarili bi adama saygi duyacaksin sizin gibiler saygi duymuyor.Papagan kusu gibi donup dolasiyorsunuz cunku.
hoca hatalarının farkında degil abicim özetle durum bu farkındayım filan diyorda kesınlıkle farkında degil hem takıma hakim degil hem mac icinde sahaya hakim degil yanı hocayı hem severım ama cokta kızıyorum tabi bunların sebeblerıde var bu sene yönetim olmadıgı icin yöneticilik başkanlıkta yaptı o çok yıprattı hocayı arkasında güclü bir başkan olsa hoca sen saha içine bak it köpekle hakemle biz ugraşırız dense işte ozaman hoca yine böyle olsa ozaman emeklilik vakti gelmiş derimDurmadan ayak tenisi yazmanin kimseye bi yarari yok antipatik olmaktan baska.Senin gibilerin yaptigi saygisizlik yoksa kimse elstirmez degil ama bu kadar basarili bi adama saygi duyacaksin sizin gibiler saygi duymuyor.Papagan kusu gibi donup dolasiyorsunuz cunku.
djokovic-karatsev maçı var açın izleyin boşa gitmesin zamanınız
tenis deil mi o
güzel maç. djoko leş gibi. kendi evinde dağa kaldırıyorlar