GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan Sayfa 23

Alper Altun ·

Cevap
1,9K
Okunma
79,3K
Sayfa
23/94
GAntalyaspor01Galatasaray24 Nisan
Durmadan ayak tenisi yazmanin kimseye bi yarari yok antipatik olmaktan baska.Senin gibilerin yaptigi saygisizlik yoksa kimse elstirmez degil ama bu kadar basarili bi adama saygi duyacaksin sizin gibiler saygi duymuyor.Papagan kusu gibi donup dolasiyorsunuz cunku.
2 senedir o saygidan dolayi birsey demedik sen iki sene isyerinde rezil calisip bir ton hata yap bakalim seni orda tutuyorlar mi futbolda gecmis yok simdi var su oynattigi futbola ayak tenisine oyuncularin sahada dokulmesine sacma sapan kadro tercihlerine ve terimin kendisine zerre saygim kalmadi tekrar soyluyorum ligin en kotu teknik direktorudur

Durmadan ayak tenisi yazmanin kimseye bi yarari yok antipatik olmaktan baska.Senin gibilerin yaptigi saygisizlik yoksa kimse elstirmez degil ama bu kadar basarili bi adama saygi duyacaksin sizin gibiler saygi duymuyor.Papagan kusu gibi donup dolasiyorsunuz cunku.
Yaw ulan gsc tarihinin eleştiriden küfürden en çok ceza alan adamısın,millete akıl verip niye eleştiriyosunuz diyosun

Bkz:beratın ekonomiyi çökertip akıl vermesi

sen kısa pantolonla yeni üye olurken ben terimi savunuyordum merak etme

hoca hatalarının farkında degil abicim özetle durum bu farkındayım filan diyorda kesınlıkle farkında degil hem takıma hakim degil hem mac icinde sahaya hakim degil yanı hocayı hem severım ama cokta kızıyorum tabi bunların sebeblerıde var bu sene yönetim olmadıgı icin yöneticilik başkanlıkta yaptı o çok yıprattı hocayı arkasında güclü bir başkan olsa hoca sen saha içine bak it köpekle hakemle biz ugraşırız dense işte ozaman hoca yine böyle olsa ozaman emeklilik vakti gelmiş derim

ama bu sene haksız oldugu şeylerde var ama haklı oldugu yanlarda var

Hocam orta saha değişikliğni anladık gçeen hafta gol yedirdiler eyvallah ama Ömer nedir Allah aşkına ya saracchi ne güzel oynadı geçen maç çocuk niye kestin ya

Çıkan kadrodan çok maç öncesi 11'in eksiksiz sızması daha büyük sıkıntı. Hocanın belki de en güven verdiği konu olan Florya'daki kontrolün açık vermesi takımın performansını özetliyor.

Bizim maçı kaybedeceğimiz aşikar da, umarım tinerspor ile koçspor maçlarını kazanırlar da bu işkence biter artık.

Geri
Üst Alt