GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan Sayfa 20

Alper Altun ·

Cevap
1,9K
Okunma
79,3K
Sayfa
20/94
GAntalyaspor01Galatasaray24 Nisan
Şener
Ömer
Etebo
Akbaba

bunlar oynarsa antalyaspor'a handikap girin. beklere bak beklere. hey yavrum hey. kalite

beşiktaş'ın maçı da 20.30'da başlıyor. peki şampiyonluk yarışında olan fb'nin maçı neden yarın?

böyle gerizekalı bir sistem olabilir mi? üstelik adamların hafta içi boştu.

Yenildikten sonra bende cok elestiriyorum hocayi ve son 2 senedir yanlislari dogrularindan cok ama .Ben anlamiyorum sabah aksam soyle sacpa sapan elestirip elinize ne geciyor kendi kendinizi tatmin etmek ne isinize geliyor Yok ayak tenisizi yok tatil hep bos muhabbetler bi ise yaramayacak muhabbetler
Yenildikten sonra eleştirmesimi kaldı birader sezon gitmiş ebemizin şeyini tersten görmüşüz maç maç mı drğerlendirecez

ayak tenisi ve tatil konusuna boş diyosan hiç postlaşmayalım

Hadi bak dayanamadım soruyorum o zaman,o konular doluysa takım niye bu halde,kendin eleştiriyorum demişsin eleştirene laf söylemişsin bu ne perhiz bnlt

eleştirinin saati,aralığı,zırt pırtı olmaz,ilaç mı bu öğle tok karnımızla akşam aç karna eleştirelim

akşam diyelim ispanak yedim,rengi ne yeşil,yeşilden aklıma hemen saha zemini geliyo,sonrada hocanın bahaneleri,bi doz daha verip veriştiriyorum

kendisinden kurtulana dek,eleştirilerimin hızıda dozuda artacak,niye eleştiriyosunu çoktan geçtik,neden eleştirdiğime mantıklı cevap vereceksen dinliyorum

O kadro çıkarsa antalyayı ceza sahasından çıkarmasakta,atak üstüne atak yapsakta,5 farkla kazanıp gövde gösterisi yapsakta,mükemmel oynasakta

bok gibi kadro

Geri
Üst Alt