SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konyaya ilk isabetli şutu 70 de bulup şansa bir gol attık defans desen donk ömer şener fallan :D aynen bjkyi yeneriz haftaya. Bunu diyenler 1 sat önce puan hesabı yapıyorlardı şampiyonluk için
Futbolda hic bir mac oynamadan kazanilmaz biz celmemizi takalim Tinercilere sonra neler olacak izleyelim

Süper lig olum bu. avrupada 4’er 4’er yiyip şampiyon olduğumuz lig. Bjk bu sene avrupda daha ilk maçında elendi. Çok zor değil burada şampiyon olmak. Bu kadar pra harcayıp bu futbolı oynamak için mal olmak lazım. Taylan Akbaba Kılınç’la şampiyon olamazsın. Elmander Eboue Melo Muslera’yla şampiyon olursun.

bjk'ye karsi

Muslera, sener, linnes, donk, ozornwafor, luyindama, marcao, saracchi, omer, taylan, etebo 11'ini oneriyorum. Hezimet yasamadan ve Terim'den kurtularak yeni 1 sayfa acalim yeni sezonda.

Beştaş 16ya çıkardı şampiyonluk sayısını, ciddi ciddi feneri yakalayacak bunlar

Valla bjk oynuyo diyosunuz ama benim gördüğüm kalesine klas bir kafa golü. Karşı karşıya kaçıran aynı adam ve sürekli 3 Hatay savunmacısının arasında kimse tarafından tutulmayan bir bjkli ve gol. Ben birtek bunu izledim. Sizi bilmem

Ben de diyorum ki sen Sahada olanları goremiyorsun savunma böyle yapilirsa her maçta 10 gol olur bjk bizden iyi zaten konunun bununla ne ilgisi var Hatay'ın ne iddiası var diyip adamları pikniğe çıkarmışlar bunu görmeyip bjkyi guzelliyorsunuz hadi bakalım haftaya da girsinler bu kadar pozisyonun 5te birine görelim ne kadar takımlar

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her maçın hikayesi farklıdır hocam. Hele ki Türkiye'de hiçbir takım son yıllarda kararlı baskılı maçları arka arkaya vermez. Belki haftaya yenilirler bize. Bu onların takım olduğunu değiştirmez. Beşiktaş mükemmel olmasa bile takımlar. Bunu kabullenelim.

Es gaza 2-0 yensek genel averajda da işi bitirdiler de zaten %0.1 ihtimaldi

Ben de diyorum ki sen Sahada olanları goremiyorsun savunma böyle yapilirsa her maçta 10 gol olur bjk bizden iyi zaten konunun bununla ne ilgisi var Hatay'ın ne iddiası var diyip adamları pikniğe çıkarmışlar bunu görmeyip bjkyi guzelliyorsunuz hadi bakalım haftaya da girsinler bu kadar pozisyonun 5te birine görelim ne kadar takımlar

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sergen korkaklik yapmazsa haftaya bizi follofos ederler rengim.

saraççi, donk, linnes, luyindama yedirdikleriyle

kerem aktürkoglu ve halil dervişoglu da sivas ile karagümrük maçlarında kaçırdıklarıyla şampiyonlugu verdiler.
Sampiyonlugu resmi olarak Rize macinda kaybettik. 8 de 8 yapip ligde zorlu virajlari gecen takim sonrasinda 10 macta 4 galibiyet almaz. Erzurum macinda sinyalleri geliyordu ama hic bir sekilde ders almamistik. Erzurum'un bir kac gün önce gönderdigi Aatif Chahcechoue bize karsi show yapmisti. Beceriksizliginden dolayi golleri atamamisti. Sonraki mac piknige gider gibi Ankara'ya gittik, Emre Kilinc bos kaleye kacirdi. Yenildik, döndük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt