Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.660
- 35.528
- 3.758
Yalı çocuğu ve belesoglu seneye kalırsa yine şampiyon olmaları imkansız sikecilerin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikincilik ne kadar önemli
şampiyonlar ligi için diyorsanız oraya kalamayız zaten
Maddi çıkarlar ağır basıyor böyle durumlarda.Bizim Gsliler var diyordum ben de ilk başta Gökhan Zan, Ömer Erdoğan felan
Ama yöneticiler acayip karıştırıyor ortalığı öyle böyle değil
Alanyaspor'a bağlı..Ahahaha , çok talihsiz maç
Avrupaya gidebiliyor musunuz siz ?
evetNasıl rezil bir şampiyonluktu değil mi. Basaksehir eliyle verdi sampiyonlugu
4 senedir b.k gibi oyun. Avrupada rezil etti. Daha ne yapsın. Bir kulak arkamız kaldi
Bu maç 5-0 biter. Belki Hatay bir tane atar.7+ ya gir iddaa da işte fırsat maçı.
En guzel tarafi o olur bidik a guvenirse koc çocuğu seneyi cope atarYalı çocuğu ve belesoglu seneye kalırsa yine şampiyon olmaları imkansız sikecilerin
niye. gençleri yensek bile arenada beraberlikle bile şampiyon olma ihtimalleri yüksek fener puan kaybederseyarın yenersek öyle bir durum yok ( pardon fener yenerse )
Biz bu taraftar ile daha çok terim ve evlatlarını zengin ederiz. Nede olsa artık başarı bile bir önemlı endeks değilAli koç bir şekilde para bulur, asıl coken biziz.
5-2 5-3 yada 6-2 tahminimBu maç 5-0 biter. Belki Hatay bir tane atar.
Tabiki demizah olarak algıladım
Bjk görgüsüzlüğü çekeceğiz maalesef.