SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha maci yeni actim 5 0 nr la..İyi saplamis fenerin kardes kulubune gerekli gereksiz dtu kalkan anadolu yakimlqrina sergen yavsgi..Helal olsun kuma rize ye kuma hatay a da iyi gecirmis simdinkonussyn fener ve lag medyasi..Simdi fenerin morali hozulup erzuruma takılır sa süper olur..İbre bize hemen cevrilir..

Bizim Gsliler var diyordum ben de ilk başta Gökhan Zan, Ömer Erdoğan felan
Ama yöneticiler acayip karıştırıyor ortalığı öyle böyle değil
Maddi çıkarlar ağır basıyor böyle durumlarda.
Adamlar baktılar yolunacak kaz , Boupendza için yanladılar.
Yapacak birşey yok.

Bana kalırsa , yurt içinden kimseden oyuncu almayacaksın.
Salih gibi sözleşme sonu kovalamak lazım.

dur şu maç noldu diye bakıp 5-0 ı görmek!!! vay arkadaş... neyse sağlık olsun en azından daha çok hakeden kazandı diyelim, şöyle bir maçlarına baktım fb 5 alanya 4 tarbzona 4 başakşehir 6 rizeye 9 karagümrüğe 9 gol atmışlar... fb kazansa bari de haftaya bunların şovuyla uğraşmasak...

Bi takım oyuncusu 11 -12 maç kart sınırındayken onca hareketlerine rağmen görmüyorsa ve neredeyse tüm oyuncuları ayak kırma yüz göz dağıtma dirseklerinden bazılarına faul bile çalınmadan tamamlıyorsa maçı ,ve ne hikmetse rakip oyuncular kendi kalesine son maçlarda gol atma becerisini gösterirken forvetleri boş kaleye kaçırıyorsa (atmıyorsa ) neyin iyi oyunundan bahsedeyim.zerre kadar hakedilmiş puanlar almadılar.gezala gel rahatça şutunu at larin abubakara buyrun dükkan sizin yapa yapa rakipler maç verdi.bize yapılan doğramalar bunlara yapılsa ki seneye görecekler ebelerinin nikahını ,o zaman anlarlar haklarıyla mı bu puanları topladılar yoksa ellerinden tutulup verilmesi gereken kartlar penaltılar verilmediği için mi rakip oyuncular amatör futbolcuya dönüştükleri içinmi o puanlar toplandı görecez kısmetse yaşarsak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasıl rezil bir şampiyonluktu değil mi. Basaksehir eliyle verdi sampiyonlugu

4 senedir b.k gibi oyun. Avrupada rezil etti. Daha ne yapsın. Bir kulak arkamız kaldi
evet
fatih terim ne kadar şampiyonluk kazandıysa
hatta gs ne zaman şampiyon olduysa rakip verdi

hamzaoğlu sezonunda rakip verdi
gerets sezonunda rakip verdi

yoksa bu gs gizli işler mi döndürüyor?

fenerliler bile bunu diyemiyor size helal hakikaten

Hatay yener puan alır diyenler... Neler okudu bu gözler bi de sahadaki hataya bak

Biz yarin kazanalim Tinercileride mutsuz edelim ne olacaksa olsun

Tinercilerin kadrosu iyi değil hatta kötü kimi istersen deseler Raşid dışında 2.isim secemem yani hoca farkı oldu tinercilerde

Bize karsi oynayan rakip tabi ki baska oynar. Hucum organizasyonu mu var? Plan mi var taktik mi var? Stoperler kaleci ve on libero arasinda uyuz paslasmadan ibaret futbol.

Bizim mahalleden adam toplayip takim kursam gs ile oynayacağım mac alt biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt