Serdar Sezgin
Tecrübeli Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.060
- 4.688
- 1.168
Kazanalım da kim oynarsa oynasın bu saaten sonra zaten sezon gitti yapılan hatalar sayesinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakli ciktik. Emre akbaba ilk 11 de. kafayi yemis resmenEtobo Covid pozitif ama hocanın son haftalarda ki takım yapma mantığını düşünürsek Emre Akbaba ve Babel ilk 11de olur.
Kazansan ne geçiyor eline bu saatten sonra? Oynatsana genç oyuncuları. Genç dediğim de kendini ıspatlamış oyuncular örneğin Mostafa.Kazanalım da kim oynarsa oynasın bu saaten sonra zaten sezon gitti yapılan hatalar sayesinde
ft kaldigi surece akbaba ve bayramin yeri garanti bunlara babel de eklenebilinirÖmerine tukireyim senin. Seneyede tutar bu kanser herifi
Akbaba yine topcuya benziyor. Bu dombili milletin g.tunu şişliyor sadeceft kaldigi surece akbaba ve bayramin yeri garanti bunlara babel de eklenebilinir
bide hizliymis gibi topu rakibinin yanindan atmaya calismasi yok mu bitiyorumAkbaba yine topcuya benziyor. Bu dombili milletin g.tunu şişliyor sadece
Falcao-Halil
Akbaba-Gedson-Taylan-Kılınç
Mostafanin sucu topu atmamalari pas almamasi orta acamadiklari icin suclu mohamedTaylan'ı mecbur kaldığı için oynatıyor.
Bir de Mostafa'nın suçu ne.
Bu topu ayağına alıp sürünce ben yoruluyorum.bide hizliymis gibi topu rakibinin yanindan atmaya calismasi yok mu bitiyorum![]()
Bu topu ayağına alıp sürünce ben yoruluyorum.