⚽ SL 20/21 H:39 | Gençlerbirliği 0-2 Galatasaray | MS | 2 Mayıs

yedekte 3 bek tribünde 1 bek var ama oynayanlara bakiyorsun sener ve bayram. iddia ediyorum 2.bundesliga'da yedek bile olamaz bu ikisi !

8 milyon euro'ya Luyindama'yı aldırtır, bu maçtan bağımsız olarak konuşuyorum covid dolayı; oynatmaz.

5.5 milyon euro M. Mohammed aldırtır oynatmaz.

13 milyon euro Diagne transferine onay verir, oyuncuyu değersizleştirir.

Sen nasıl bir insansın? Nasıl bir ego nasıl bir kişiliğin var hoca senin?

IMG_8022.JPG

Bu kadro, sahadaki kadroyu yener.

Babel sut cekti, Akbaba seken topu tamamladi diye 11 baslamadiysa bende bir sey bilmiyorum. Bunlari oynatacagi okadar belliydi ki

Yedekleri belli dar bir kadro vereceksin Terim'e, transferin t'sine bile karismayacak. Sadece gelen adamlari oynatacak. Daha fazlasini yapamaz.

Her mevkide bolluk var, sürekli bir seyler deniyor. 5-6 tane bek oynayacak adam var. 3 bek olsa bu kadar oynama yapamayacak.

Besiktas'in kadrosunda forvet oynayabilecek bu kadar adam bile yok. Aboubakar, Cenk ve Larin. Bizde Mustafa, Falcao, Babel, Halil ve Ogulcan ile tam 5 oyuncu var bir bölge icin. Sonra sagda solda kadro yetersiz dersin. Kadrodaki hic bir oyuncudan faydalanamiyor Sinyor !

Şurda ağız tadıyla bir maç izleyeceğiz onda da daha başlamadan hevesimizi kursağımızda bırakıyor FT.

Geri
Üst Alt