⚽ SL 20/21 H:39 | Gençlerbirliği 0-2 Galatasaray | MS | 2 Mayıs

Neyse keremi oynattigina seviniyoruz artık ilk 11'e aldırtana kadar gobegimiz çatladı sinyor terime

Kazansan ne geçiyor eline bu saatten sonra? Oynatsana genç oyuncuları. Genç dediğim de kendini ıspatlamış oyuncular örneğin Mostafa.
Ben Galatasarayın hiç bir şekilde bir kazanç dahi olmasa da kazanmasın diyemem çayına maç da olsa kazanalım isterim diğer dediklerine bende katılıyorum aynı fikirdeyim renkdash

Bir şekilde yuvarlana yuvarlana , 2.liğe otursak güzel olur.

Sona yaklaştıkça, işlerin daha zor olduğu bir noktadayız. Çok fazla bir şey anlatmaya gerek yok, herkes kazanmak adına ne gerekiyorsa yapacak."

Adam kesinlikle kazanan kadroyu bozmuyor.. Konya maçında son dakikada tesadüfen gol attık diye son 15 dakika maçı bitiren kadroyu aynen sürmüş..

Babel in sutu kaleciden döndü gol oldu diye babel oynuyor.. Mac kazanıldı diye linnes ve yedlin dönmesine rağmen şener oynuyor.. Sol bekte saracchi varken ömer bayram oynuyor..

Arkadaş biktim yemin ediyorum bu ezberci anlayıştan..

Ben yedek oyuncu olsam takım kazansa hafiften üzülürüm haftaya oynayamayacağım diye..Bu nasıl bir anlayıştır.

Adam kesinlikle kazanan kadroyu bozmuyor.. Konya maçında son dakikada tesadüfen gol attık diye son 15 dakika maçı bitiren kadroyu aynen sürmüş..

Babel in sutu kaleciden döndü gol oldu diye babel oynuyor.. Mac kazanıldı diye linnes ve yedlin dönmesine rağmen şener oynuyor.. Sol bekte saracchi varken ömer bayram oynuyor..

Arkadaş biktim yemin ediyorum bu ezberci anlayıştan..

Ben yedek oyuncu olsam takım kazansa hafiften üzülürüm haftaya oynayamayacağım diye..Bu nasıl bir anlayıştır.
Amatör lisansa sahip bir sag beki es kaza 11 oynatsa ve o maci kazansak o cocugu bir sonraki mac yine oynatir.

Galatasaray tarihinin en geniş kadrolarından birisi var 2 sezondur. Özellikle geçtiğimiz sezon tarihin en iyi kadrolarından birisi deniliyordu.
Bu lig için bu takımın yarısı bile yeterli. Hoca bu sene sahayla hiç ilgilenmedi maalesef.

Cikardigi ilk 11e bak kafayi yicem

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Taylan Gedson
Kerem Halil Onyekuru
Mustafa

Okan
Omar Donk Ozornwafor Linnes
Etebo Kilinc
Ogulcan Feghouli Babel
Falcao

23 Fatih
24 Ömer
25 Sener
26 Tasdemir
27 Akbaba
28 Arda

Bu kadroyla nasil 3.yapiyor ve hala istifa etmiyor/ kovulmuyor ?

Yürüyüşe çıkmıştım biraz rahatlamak ve temiz hava almak için.

Birazdan eve dönünce yine strese gireceğim nasılsa..

20210502_190820.webp

Sergene, erola falan bir daha bok atmayacağım

Galatasaray tarihinin en geniş kadrolarından birisi var 2 sezondur. Özellikle geçtiğimiz sezon tarihin en iyi kadrolarından birisi deniliyordu.
Bu lig için bu takımın yarısı bile yeterli. Hoca bu sene sahayla hiç ilgilenmedi maalesef.
Oyuncu alınmasa suçu transfer yapılmadı diyor yönetime atıyor çok geniş kadro kurulsa yine yönetimle kavga ediyor hep bir bahane var hocada.

Ben saha içine bakarım 37 maç oynanmış aynı 11le sahaya kaç kere çıktın? Lig bitmiş hala yeni yeni şeyler deneme peşinde. Beşiktaşın kadrosunu say deseler ezbere sayarsın kendi takımımıza gelince bi afallıyoruz her hafta farklı 11

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Taylan Gedson
Kerem Halil Onyekuru
Mustafa

Okan
Omar Donk Ozornwafor Linnes
Etebo Kilinc
Ogulcan Feghouli Babel
Falcao

23 Fatih
24 Ömer
25 Sener
26 Tasdemir
27 Akbaba
28 Arda

Bu kadroyla nasil 3.yapiyor ve hala istifa etmiyor/ kovulmuyor ?
Twitter tayfa yuzunden

Geri
Üst Alt