Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.380
- 14.262
- 1.998
Cunku bizdekilerde gol asist yok hep bos topcuDun bejekenin istatistikleri de aşagi yukari böyleydi. Adamlar 5tane atti, biz zar zor 1 attik...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cunku bizdekilerde gol asist yok hep bos topcuDun bejekenin istatistikleri de aşagi yukari böyleydi. Adamlar 5tane atti, biz zar zor 1 attik...
Cocuk sahada gol asist yapabilen nerdeyse tek topcu aldigi sureye gore bak istersebşu vitaminsiz keremin bu kadar övülmesi de artık vasata ne kadar alıştığımızın bir göstergesidir. gün geçtikçe fb taraftarı gibi oluyoruz. azıcık koşan tipi hemen göklere çıkartıyoruz. hiç hayra alamet değil bu.
futbolu bilen herkes oyle yaparYemin ediyorum, Ömer in babası bile saracchi yi oynatır
Soso götünü kaldiramiyor ne kadar sevsem de bitti oTaylan Emre Soso sanki daha iyi olur.Gedson Kılınç ın yedeği olur
işte tam da demek istediğim buydu. beni desteklediğin için teşekkürlerCocuk sahada gol asist yapabilen nerdeyse tek topcu aldigi sureye gore bak isterseb
+ 1000Takımda gelecek sezon 11 planlaması için halil, marcao,gedson,muslera tutarım sadece
Kancayı takmışlarne alakaymış bıkmadılar mı gs'ın istedigi oyuncuları alıp rezil olmaktan
Katılmıyorum ben Saracchi ısrarınıza. O da en az Ömer kadar leş.futbolu bilen herkes oyle yapar
Ali Koç bile Saracchi oynasın der.Yemin ediyorum, Ömer in babası bile saracchi yi oynatır
Maci seyretmiyorum yorumlardan takip ediyorum umarin kanser olmam yorumlar c9k berbatEn az 20 uy