⚽ SL 20/21 H:40 | Galatasaray 3-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Sinan Yılmaz ve Bülent Kalafat'ın Saha İçi kanalındaki maç önü yayınında Galatasaray'ın ne yapması gerektiği konusunda konuşmaları var, Galatasaray orta sahasının ve hücum hattının ancak tempo yaparak Beşiktaş'a üstün gelebileceğini söylüyorlar

Gerçekten öyle eğer son 3-4 maçımızda olduğu gibi topu alıp 984984984 kere Muslera & Marcao ve Donk arasında çevirip döndürüp beklersek Beşiktaş'ın Josef & Atiba gibi adamlarla orta sahasını aşabileceğimizi düşünmüyorum

Ancak Gedson/Taylan/Emre Kılınç gibi tempo yapabilen bir orta saha ve ileride Halil / Kerem ve Onyekuru gibi bir koşuyla/dönüşüyle bir çalımıyla rakip defansın dengesini bozabilecek adamlar ile başarı gelebilir

Hı Fatih Terim muhakkak Falcao & Babel & Emre Akbaba gibi salak saçma tercihlerini izleyeceğiz ilk 11 'de bundan da adım gibi eminim

Muslera-Marcao-E.Akbaba'yı kesinlikle 11 de sahaya sürecektir. Geriye kalan 8 adam için her türlü abukluğu bekleyebilirsiniz. Büyük hocamız farklı birşeyler yapmadan duramaz.

Gene 70-80dk cöpe atilacak bi mac olacak gibi. Ilk 11 de en faz 1 geberik oyuncu yeter. Bu falcao mu olur babel mi orasina hoca karar versin. Ama eger hem o ikisi ilaveten arda falan da 11 baslarsa bejeke 5ler bizi.

Bu arada kadrolara ilk akbabayi yazalim son haftalar daki gollerden sonra hoca ilk onu yazar. Bence kerem yerine kuru baslarsa bu mac daha iyi olur. Halil mutlaka oynamasi lazim. Bana kalsa moh, halil, kuru, gedson, taylan muhakkak olmali ön tarafta. O 1 eksik oyuncuda emin degilim kilincmi yoksa akbaba mi olmali defans yedlin, donk, marcao, sarakki olmali...

çok koşan oyuncu herzaman iyi değildir
nokta
bkz konya maçının 2. yarısında bir orkestra şefi gibi sahada rex eden Ryan babel

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Gedson ???
Kerem Falcao Onyekuru

Başka kadro çıkmaz çıkmaması lazım…

hic gerek yoktu su maca ya durduk yere agzimizin tadi bozulacak

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Gedson E.Kılınç
Halil Mohammed Onyekuru

Çıkabilecek en mantıklı kadro bu gibi gözüküyor ama kurt hocamız bu 11 den en az 5 farklı ismi sahaya sürecektir.
Çıkacak 11;

Muslera
Şener Donk Marcao Saracchi
Taylan
Gedson E.Akbaba
Kerem Falcao Babel

Rakibin presini şöyle kırmak... var bir hayalimiz:

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Hocamizin sahaya sürecegi müthis ilk 11'i sabirsizlikla bekliyorum.

yenme ihtimalimiz yok gibi geliyor bana. mıymıy paslaşırız 2. yarı yeriz. hele bjk erken gol bulursa sıkıntı büyük.

tumblr_ntw7uklvGG1uaprtto1_500.gif

Geri
Üst Alt