Gönül isterki bes on tane atalim ama sanki ilk yari gol bile atamiyacagimiz gibi geliyor bana.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kahroluruz biteriz. bugün malatya söylentileri boşa çıkarmak için öne geçtiğimizde bile saldırmayabilir. normal maçlarda ilk atılan golden sonra dağılır sistemleri bu öyle değil. fazla yememeye oynayacaklar. nereden tutarsan tut çok zor maç. hakkını vereceğimizi düşünüyorum umarım yeter.

Ulan devletinden polisine, sikecisinden en alakasiz insanina herkes mi bizden korkuyor lan. Neymisiz biz ya...

İlk yarı 2 tane atalım Malatya dağılır. Fazla yememeye oynayacaklarını düşünmüyorum. Şampiyonluk averaja kalırmış falan elin yabancısının umurunda olmaz

İşin kötü tarafı da şu. Normalde bir takım gol yedikten sonra gol atabilmek için risk alır. Malatya fark artmasın diye sürekli kapanacak gol atmayı düşünmeyecek bile. Umarım skoru çok çabuk bir şekilde alabiliriz.

seyrici alınmıyorsa yöneticiler kendilerine ayrılan kısıma gençleri doldursun. öyle 70 yaşında sadece maç izlemeye gelecek olan gelmesin. arka fonda bugün tezahurat duymak istiyorum. diğer takımlar yaptı siz de yapın. localara doldurabildiğiniz kadar insan doldurun. sayıyı 30 50 neyse arttırmaya bakın. 1 insanın önemi büyük bugün sahadakiler için. sessiz maç izlemeyelim. nası geçen hafta denizlide yöneticiler tezahurat yaptı bugün daha yüksek seslisini duymak istiyorum. dk1 de başlasın bitiş düdüğüne kadar.

ben her şeyi vermişim abi maçı versek bilemem
Kazanalım da artık fark falan beklemiyorum çünkü ne öyle bir futbol oynayabiliyoruz ne de son maçta o heyecan/stresi kaldıracak oyuncularımız var bence. Önemlisi Göztepe'nin Beşiktaş'tan puan alması aksi taktirde şampiyon bjk olur.

Son dakikada yediğimiz gollerle verdiğimiz puanlar olmasa şu an şampiyonduk belki. 6-7 puan gitti herhalde öyle.
onlarında var birsürü sezon boyunca. o konuya öyle bakmamak lazım. giden gitti artık önümüzdekini istediğimiz skorla bitirip kupayı almamız gerekiyor. geçen hafta fb kazansa liderdi mesela. onlar daha kahrolmuştur. kim derdi ki bjk hedefsiz karagümrük'e yenilecek.

bu son hafta olan şeyler sezona yayınca tonla şey çıkar.

Geri
Üst Alt