Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hocam üzme bizi bu akşamYükseldim
7 averaj kassak ne yapabilir ki Sergio aslında ipler bizim elimizdeHocam üzme bizi bu akşam
Ben de göztepenin puan alacağını düşünenlerdenim umarım bir ankaragücü galibiyeti daha alırız kendi işimizi kendimiz hallederiz.7 averaj kassak ne yapabilir ki Sergio aslında ipler bizim elimizde
Eve tıkılan kim kardesim hangi sehirdesin bilmiyorum ama heryer tiklim tiklim herkes ise gitti eline poset alan disarda muaf kagidini alan sokakta cocuklar sokakta evde kapanan kim yaslilar ? kamu personeli baska ? besiktas olsa o yollar kapanmazdi iddaya girerim ama ispatlayamamDevletlik polislik olay yok Beşiktaş evde oynasaydı da aynı önlemler alınacaktı işimize bakalım milyonlarca taraftar sokağa dökülünce ne olacak anlamıyorum 17 gündür insanlar boşuna mı evlere tıkıldı yanlışı yanlışla savunmayın
Ahmet Çakar da bugün elektrik kesintilerine dikkat yazmış. Bence de bi 15 20 dk geriden gelmemiz daha iyi olurBu arada bizim maçın mutlaka biraz da durması lazım arada besiktaşın maçının sonucu görüp bir 10 dk maçı kassak hiçte fena olmaz ne yapıp edip beşiktaşın maçını bizim maçtan önce bitirip 10–15 dk fazladan sahada kalmalıyız.
Fan token nedir 50 milyon tl mi euro muFan tokendan 50m tl kazanmisiz muazzam para muazzam. Sampiyonluk demek dogru transferlerle baska seyler konuşuruz
Kesinlikle maçın bir arab10-15 dk durmasında yarar var kendi sahamızda gerekirse ceza yeriz konfeti mi yağar dısardan torpil meşale mi atarlar kuş mu sıçar hakem bir şey olup 10-25 dk fazladan kalmalıyız sahada.Ahmet Çakar da bugün elektrik kesintilerine dikkat yazmış. Bence de bi 15 20 dk geriden gelmemiz daha iyi olur
Dünyada hiçbir yerde de Meunier, Marquinhos, T.Silva, Kurzawa önlerinde Rabiot olan takıma da 4-0 rövanşında da 6 tane atamazsın ama attılarDunyanin hicbir yerinde kapanan takima 5 tane gol kolay kolay atamazsiniz ileri uclunuz Neymar-Suarez-Messi degilse. Genelde farkli biten maclarda, ozellikle anadolu takimlari yedikleri gol veya gollerden sonra savunmayi ileri cikartmislardir. O nedenle macin skorunu Malatya belirleyecek.
Ilk gol erken gelir ve Malatya savunmayi ileri cikarirsa 5 olabilir. Eger Malatya top oynama niyetinden ziyade sampiyon yaptirmama niyetiyle cikarsa savunmayi ileri asla cikarmaz. Macta 2-0 yada 3-1 gibi bir skorla biter.