onlarında var birsürü sezon boyunca. o konuya öyle bakmamak lazım. giden gitti artık önümüzdekini istediğimiz skorla bitirip kupayı almamız gerekiyor. geçen hafta fb kazansa liderdi mesela. onlar daha kahrolmuştur. kim derdi ki bjk hedefsiz karagümrük'e yenilecek.

bu son hafta olan şeyler sezona yayınca tonla şey çıkar.

Beşiktaş bize bir iyilik daha yapıp hedefsiz Göztepe'ye 3-0 yenilse şampiyon olsak direkt

Ulan devletinden polisine, sikecisinden en alakasiz insanina herkes mi bizden korkuyor lan. Neymisiz biz ya...

Yapılan her türlü kötülüğün aslında oyuncularımızın şampiyonluk hırsını arttırdıklarını birtürlü anlamadılar.gs yi kısıtladıkça düşmanlık ettikçe hep ekmeğine yağ sürmüşler ben bu davranışlardan mutluyum terim 3 saat konuşma yapacağına 3 tweet 2 yasak engelleme kötülük olayını sunsa yetiyor oyunculara ki eminim öyle olacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Devletlik polislik olay yok Beşiktaş evde oynasaydı da aynı önlemler alınacaktı işimize bakalım milyonlarca taraftar sokağa dökülünce ne olacak anlamıyorum 17 gündür insanlar boşuna mı evlere tıkıldı yanlışı yanlışla savunmayın

Beşiktaş bize bir iyilik daha yapıp hedefsiz Göztepe'ye 3-0 yenilse şampiyon olsak direkt
Bizim farka girmemizden daha olası bir şey gibi gözüküyor. Şapkadan tavşan falan çıkarmak yetmez fazlası lazım. Göztepe ye atacağı gollere daha güveniyorum ne yalan soliyim

GSC Mobile App

Bizim farka girmemizden daha olası bir şey gibi gözüküyor. Şapkadan tavşan falan çıkarmak yetmez fazlası lazım. Göztepe ye atacağı gollere daha güveniyorum ne yalan soliyim

GSC Mobile App

Aynı şekilde. Gerçekçi tarafım Malatya'ya karşı en fazla iki fark yapabileceğimizi söylüyor. İşin tek güzel tarafı önde olan taraf biz değiliz. Şampiyonluğu kaybedersek travma olmayacak. Zaten gerideydik kaybettik diyeceğiz. Galatasaraylı tarafıma bakarsak bu maçı 6-0 kazanırız diyorum bakalım :)

Devletlik polislik olay yok Beşiktaş evde oynasaydı da aynı önlemler alınacaktı işimize bakalım milyonlarca taraftar sokağa dökülünce ne olacak anlamıyorum 17 gündür insanlar boşuna mı evlere tıkıldı yanlışı yanlışla savunmayın
Gayette var. Giresun adana kutlama yaparken, daha 3 gun önce bjk 3bin taraftar alirken nerdeydi bu önlemler?? Ha o olaylar olmasaydi eyvallah. Ama oldu iste.. bize gelincemi birden pandemi cosuyor??

Ben demiyorum stada 50bin taraftar alalim ama digerlerine gecilen iltimas bize gelince niye gecilmiyor??

E523A828-CA12-415A-8C4A-77CD84EC0DE0.webp

Aynı şekilde. Gerçekçi tarafım Malatya'ya karşı en fazla iki fark yapabileceğimizi söylüyor. İşin tek güzel tarafı önde olan taraf biz değiliz. Şampiyonluğu kaybedersek travma olmayacak. Zaten gerideydik kaybettik diyeceğiz. Galatasaraylı tarafıma bakarsak bu maçı 6-0 kazanırız diyorum bakalım :)
Aynen gelirse sevinmek hakkımız kaybedersek de yapacak bir şey yok diyeceğiz. Kafa kafaya geldiysek bizim başarimiz yetmemiş rakiplerin salakliklrindna olmuştur. Öyle görmek lazım. Çoğu için 5 6 hafta önce bitmişti lig.

3 fark atarız gibi geliyor bana da sonrasını akşamki ilk 10dk da anlarız zaten

GSC Mobile App

Gayette var. Giresun adana kutlama yaparken, daha 3 gun önce bjk 3bin taraftar alirken nerdeydi bu önlemler?? Ha o olaylar olmasaydi eyvallah. Ama oldu iste.. bize gelincemi birden pandemi cosuyor??

Ben demiyorum stada 50bin taraftar alalim ama digerlerine gecilen iltimas bize gelince niye gecilmiyor??
Giresun Adana’daki olaylar da yanlış ama orası sonuçta tek şehir İstanbul’a ve Türkiye’ye nazaran daha az insan barınıyor sen 25 senedir şampiyon olamayan holigana kafasına silah da dayasan çıkar. Bugün kesin olarak şampiyon belirleneceği için önlemler alınıyor Beşiktaş’ın 2-3 bin aldığı gibi biz de alalım taraftarıyım ama sıkıntı maç sonu yaşanacak olaylar

Geri
Üst Alt