Malatyaya 6-7 atamayız.bjk yuzde 70 -80 şampiyon.fenerliler gibi üzülmeyelim sonra.Bu korku bile onlara yetti.

Denizli'ye gol olup yağamayan takım Malatya'ya hiç yağamaz. Öyle çok farklı bir galibiyet beklemiyorum lakin bizimkiler de herhalde en azından galip gelmeyi başarabilirler diye tahmin ediyorum. Bizim şampiyonluk bence Göztepe'ye bağlı. Karagümrük takımı gibi sahada karakterli olurlarsa bir ihtimal şampiyon olabiliriz.

Resim

Denizli'ye gol olup yağamayan takım Malatya'ya hiç yağamaz. Öyle çok farklı bir galibiyet beklemiyorum lakin bizimkiler de herhalde en azından galip gelmeyi başarabilirler diye tahmin ediyorum. Bizim şampiyonluk bence Göztepe'ye bağlı. Karagümrük takımı gibi sahada karakterli olurlarsa bir ihtimal şampiyon olabiliriz.
Goztepe genclersen 5 yemis bizim takim gol olup yagmali

O hataydan messi olsa kuruş para kazandırmayıp oyuncu almamalıyız.o adi takıma kuruş kazandırılmamalı.seneyede hayatları boyunca unutmayacakları mağlubiyetler tattırmalıyız.hatayspor düşmandır artık gözümde ve gerçektede öyle olmalı taraftarlarımızın gözünde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim beklentim 2.olmakti en kotu. Onu da basardik sayilir. CL gitmek cok onemli.

Gonul ister sampiyon olalim o yuzden sakin kalmakta fayda var. Son 2 mactir yaptigimiz gibi. O mac atamayan takim bakarsin bu mac gol olur yagar, belli olmaz. Ben yine de isin averaja kalmadan bitecegini yani Goztepe'nin yenecegini dusunuyorum hatta.

Emre akbaba halil oynamamali.
Babel mohamed oynamali gol lazim

Halil gol pozisyonlarında fazla takılmamalı ama enerjisi çok etki ediyor bunu görmezden gelmemek lazım rakip defansı gerçekten hareketli oluşuyla ciddi rahatsız ediyor.

Emre kılınç malatya maçındada 11 de olmazssa terim çok büyük haksızlık eder akbaba yüzünden

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt