Hocam kaçanları kaleye sokacaksak penaltı + halil karşı karşıya + onyekuru karşı karşıya bunlardan daha net miydi denizlinin kaçanları
Küme düşmüş ligin son sırasında ki takımın kalecisini yıldız yapıyoruz sorunumuz bu
Biz pozisyon veriyoruz tamam çok fazla da giriyoruz ligin basında beri yaşadıklarımız sağlıklı bir takımın olmadığını çok net gösteriyo bize

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küme düşmüş ligin son sırasında ki takımın kalecisini yıldız yapıyoruz sorunumuz bu
Biz pozisyon veriyoruz tamam çok fazla da giriyoruz ligin basında beri yaşadıklarımız sağlıklı bir takımın olmadığını çok net gösteriyo bize

Çok basit pozisyonları harcadık sezon boyunca bu maç için bile 2 tane aklımıza gelen pozisyon var şaka gibi...

Bence tam tersi bizim tekrardan yapıp büyüklüğümüzü ispat etmeliyiz onlar yapamayacağımızı düşünüyor bizde tekrardan farklı skor alıp büyüğün kim olduğunu gösterme zamanı bir daha konuşamazlar.
Öyle bi takım göremedim ben bugün
Cumartesi aksamı göstersinler Türkiye'ye tekrar ayakta alkıslayalım

Şampiyonluğun sırrını açıklıyorum ama dalga geçmeyin.
Haftaya ilk yarıyı en az 3 farkla bitirmeliyiz.
Devre arası 3 farkı gören Bjk önde olsa bile moralman çözecektir panik olacaktır.
O 3 farkı da 5 e çektin mi tamamdır. Bjk 2-0 yapar zaten max. (Belki puan bile kaybeder)

O yüzden devre arasına hangi psikoloji ile girdiğin mühim.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle deme renktaş Halil'in ayakları birbirine girer bu heyecanda. Falcao ne maçlara çıkmış tecrübesi yeter bence

Penaltı olursa evet faydalanırız ama başka türlü zor

O değilde bu maç oynasaydı Emre akbaba yerine o kullanırdı penaltıyı yazardı

3-0 ile soyunma odasına gitsek heralde 6-7 a gidebilirdi maç

2-0 soyunma odasına gitmek riskli oldu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok basit pozisyonları harcadık sezon boyunca bu maç için bile 2 tane aklımıza gelen pozisyon var şaka gibi...
2 Gol daha atabilseydik tek gol avantajı yetiyodu
Emre akbaba o penaltı golünü atsa rahat 3 gol daha atardık kalan dakikalarda
En basiti denizliden gol yemek ne demek lan, 5-0 net galibiyet almak zor mu

Valla renkdaş yalan yok senle ayni dusunuyoz o yuzden bir onceki mesajımda 5 atarsak bjkye ne lazim diye sordum 3 farkmis,zor yani bjknin 3 fark atmasi. Temiz 5 ceksek is biter zor mu zor ama imkansiz değil. Inşallah basaririz ya

Şampiyonluğun sırrını açıklıyorum ama dalga geçmeyin.
Haftaya ilk yarıyı en az 3 farkla bitirmeliyiz.
Devre arası 3 farkı gören Bjk önde olsa bile moralman çözecektir panik olacaktır.
O 3 farkı da 5 e çektin mi tamamdır. Bjk 2-0 yapar zaten max. (Belki puan bile kaybeder)

O yüzden devre arasına hangi psikoloji ile girdiğin mühim.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 Gol daha atabilseydik tek gol avantajı yetiyodu
Emre akbaba o penaltı golünü atsa rahat 3 gol daha atardık kalan dakikalarda
En basiti denizliden gol yemek ne demek lan, 5-0 net galibiyet almak zor mu

En büyük hatamız onyekuru veya keremi 11 e koymamış veya erkenden sokmamış olmak arkada tahmin ettiğimden daha çok alan bıraktı denizli

Öyle bi takım göremedim ben bugün
Cumartesi aksamı göstersinler Türkiye'ye tekrar ayakta alkıslayalım

Bu maç benim fikrim kimse karagümrük galibiyet alabileceğine inanmıyordu hatta maç bitimiyle beraber bizimkiler baktı beşiktaş kaybetti son 5 dk'da 2 gol geldi o 2 gol gelmeseydi daha ekstrem sonuçlar gerekecekti.

Elimizde şampiyon olmuş ve şampiyonluğun stresini bilen oyuncular var bence Beşiktaş'tan daha avantajlıyız adamlar stresi yönetse bizim maçta +1 gol az yiyip şampiyonluğu bugün kutlayabilirlerdi forvetleri para sıkıntısı yaratıyor, defansları ve kalecileri o stresi kaldıramıyor kolay bir yol değil herkes bizim maça odaklanıyor da Beşiktaş'ın kesin kazanacağına nasıl bu kadar eminler hele ki Göztepe gibi bir deplasman Malatya'ya göre çok daha zorlu olacak bugün Göztepe rotasyon yapmış çok daha diri olacak Beşiktaş ise yıpranmış bizim goller Beşiktaş'ın psikolojisini bozar hızlı başlangıç şart top şansımız yanımızda olsun

Arkayı bozma hoca

kılınç——halil——onyekuru
———-Mustafa———-

Başla

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bu maç benim fikrim kimse karagümrük galibiyet alabileceğine inanmıyordu hatta maç bitimiyle beraber bizimkiler baktı beşiktaş kaybetti son 5 dk'da 2 gol geldi o 2 gol gelmeseydi daha ekstrem sonuçlar gerekecekti.

Elimizde şampiyon olmuş ve şampiyonluğun stresini bilen oyuncular var bence Beşiktaş'tan daha avantajlıyız adamlar stresi yönetse bizim maçta +1 gol az yiyip şampiyonluğu bugün kutlayabilirlerdi forvetleri para sıkıntısı yaratıyor, defansları ve kalecileri o stresi kaldıramıyor kolay bir yol değil herkes bizim maça odaklanıyor da Beşiktaş'ın kesin kazanacağına nasıl bu kadar eminler hele ki Göztepe gibi bir deplasman Malatya'ya göre çok daha zorlu olacak bugün Göztepe rotasyon yapmış çok daha diri olacak Beşiktaş ise yıpranmış bizim goller Beşiktaş'ın psikolojisini bozar hızlı başlangıç şart top şansımız yanımızda olsun
Kalecilerin yıldız olma durumu var bizim maçta
Malatya da bakalım hangi genç aslanı yıldız edicez

Geri
Üst Alt