Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.335
- 3.675
- 1.778
Ulan bunlar Hataya 7 atmayaydi şimdi 2-0 yeterdi bize
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küme düşmüş ligin son sırasında ki takımın kalecisini yıldız yapıyoruz sorunumuz buHocam kaçanları kaleye sokacaksak penaltı + halil karşı karşıya + onyekuru karşı karşıya bunlardan daha net miydi denizlinin kaçanları
Falcao borcunu ödeme zamanın. At iğnesi mi vurduruyorsun fil boku mu yiyorsun napıyorsan yap şu maçta en az 2 gol at
O değil tjkye 1 gol daha atsaydık şimdi sadece galibiyetle şampiyonluğu konuşacaktıkUlan bunlar Hataya 7 atmayaydi şimdi 2-0 yeterdi bize
Çok basit pozisyonları harcadık sezon boyunca bu maç için bile 2 tane aklımıza gelen pozisyon var şaka gibi...Küme düşmüş ligin son sırasında ki takımın kalecisini yıldız yapıyoruz sorunumuz bu
Biz pozisyon veriyoruz tamam çok fazla da giriyoruz ligin basında beri yaşadıklarımız sağlıklı bir takımın olmadığını çok net gösteriyo bize
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle bi takım göremedim ben bugünBence tam tersi bizim tekrardan yapıp büyüklüğümüzü ispat etmeliyiz onlar yapamayacağımızı düşünüyor bizde tekrardan farklı skor alıp büyüğün kim olduğunu gösterme zamanı bir daha konuşamazlar.
Öyle deme renktaş Halil'in ayakları birbirine girer bu heyecanda. Falcao ne maçlara çıkmış tecrübesi yeter benceAman sakın ondan gelecek hayır Göztepe’den gelsin
Emre akbaba ile falcao uzak dursun bu maç
Emre Kılınç ile Mohamed iyidir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Görmedik cünkü ipler elimizde degildiÖyle bi takım göremedim ben bugün
Cumartesi aksamı göstersinler Türkiye'ye tekrar ayakta alkıslayalım
Oraya gitmeye gerek yokUlan bunlar Hataya 7 atmayaydi şimdi 2-0 yeterdi bize
Öyle deme renktaş Halil'in ayakları birbirine girer bu heyecanda. Falcao ne maçlara çıkmış tecrübesi yeter bence
2 Gol daha atabilseydik tek gol avantajı yetiyoduÇok basit pozisyonları harcadık sezon boyunca bu maç için bile 2 tane aklımıza gelen pozisyon var şaka gibi...
Şampiyonluğun sırrını açıklıyorum ama dalga geçmeyin.
Haftaya ilk yarıyı en az 3 farkla bitirmeliyiz.
Devre arası 3 farkı gören Bjk önde olsa bile moralman çözecektir panik olacaktır.
O 3 farkı da 5 e çektin mi tamamdır. Bjk 2-0 yapar zaten max. (Belki puan bile kaybeder)
O yüzden devre arasına hangi psikoloji ile girdiğin mühim.
En büyük hatamız onyekuru veya keremi 11 e koymamış veya erkenden sokmamış olmak arkada tahmin ettiğimden daha çok alan bıraktı denizli2 Gol daha atabilseydik tek gol avantajı yetiyodu
Emre akbaba o penaltı golünü atsa rahat 3 gol daha atardık kalan dakikalarda
En basiti denizliden gol yemek ne demek lan, 5-0 net galibiyet almak zor mu
Bu maç benim fikrim kimse karagümrük galibiyet alabileceğine inanmıyordu hatta maç bitimiyle beraber bizimkiler baktı beşiktaş kaybetti son 5 dk'da 2 gol geldi o 2 gol gelmeseydi daha ekstrem sonuçlar gerekecekti.Öyle bi takım göremedim ben bugün
Cumartesi aksamı göstersinler Türkiye'ye tekrar ayakta alkıslayalım
Kalecilerin yıldız olma durumu var bizim maçtaBu maç benim fikrim kimse karagümrük galibiyet alabileceğine inanmıyordu hatta maç bitimiyle beraber bizimkiler baktı beşiktaş kaybetti son 5 dk'da 2 gol geldi o 2 gol gelmeseydi daha ekstrem sonuçlar gerekecekti.
Elimizde şampiyon olmuş ve şampiyonluğun stresini bilen oyuncular var bence Beşiktaş'tan daha avantajlıyız adamlar stresi yönetse bizim maçta +1 gol az yiyip şampiyonluğu bugün kutlayabilirlerdi forvetleri para sıkıntısı yaratıyor, defansları ve kalecileri o stresi kaldıramıyor kolay bir yol değil herkes bizim maça odaklanıyor da Beşiktaş'ın kesin kazanacağına nasıl bu kadar eminler hele ki Göztepe gibi bir deplasman Malatya'ya göre çok daha zorlu olacak bugün Göztepe rotasyon yapmış çok daha diri olacak Beşiktaş ise yıpranmış bizim goller Beşiktaş'ın psikolojisini bozar hızlı başlangıç şart top şansımız yanımızda olsun