Totem gerekçelerimle şampiyon filan olacağımız düşünmüyorum. Bu maçı 4-0 kazanıp ikinciliğimizi alırız. Bu tedirginlik bile herkese yeter.

Ayrıca Göztepe isimli bir takım var, güzide bir şehrin sarı-kırmızılı takımı. Son maçlarından en az bir puan alacaklarını düşünüyorum ancak biz şampiyon filan olmayız onu da söyleyeyim. Bilmem anlatabildim mi.

Beşiktaş psikolojisi iyi değil. Dün soyunma odasındaki olaylar , maç bitimindeki yıkım. Yani Fener dün yenseydi onlar için her şey bitmişti ama hala avantajlı olmlarına rağmen dağıldılar.

Ben Beşiktaş'ın Göztepe'yi yenemeyeceğini , hatta sezonu 3. bitirebileceklerini düşünüyorum. Yorgunlar ve dağıldılar.

Maçların aynı anda oynanması, diğer maçtan gelecek gol haberinin oyun ve takım üzerindeki etkisi daha belirgin oluyor dünkü maçlarda olduğu gibi.O yüzden baskın basanindir mantığı ile öncelik alıp "herkesin söylediği gibi erken gol,goller bulmalıyız... Diğer bir hususta futbol rakiple oynanıyor;mesela dün Denizli antrenörü (Ali Tandoğan-BJK'li) puan ya da puanlar almak için değil fark yememek adına 5'li defans oynattı.Belki normal düzende çıksa daha fazla gol atabilirdik.İnsallah İrfan Buz da takım düzenini değiştirip böyle bir şey yapmaz.Direkt 5_4_1 koyduğun an Paf takımı olsa bile 5 gol atamazsın.Goztepe'ye bakacak olursak onlar da çok pozisyon veren, çok gol yiyen bir takım.Unal Hoca felsefe değiştirmez,bence onlar da çok gol yer ancak onların durumu rakibi tehdit ediyor olmaları.Bu sayede oyun akışı, maç gidişatı bir anda değişebiliyor.Örneğin TS maçında Göztepe çok kötü oynarken ve kalesinde pozisyon verirken bir anda kontra atak sonucunda Trabzonspor 10 kişi kaldı ve oyun değişti...

Gençler biri mantıklı bişeyler söylesin farka gitmek için neler yapmalı bu takım?

Bjk 'nin en büyük handikapı kadronun yetersiz olması. En iyi oyuncuları sakat. Bu yüzden çok büyük sıkıntıdalar. Ayrıca stres onlardan yana. Bir gol yemeleri halinde stres katlanacaktır. Bizim kulübeyle oyuncular arasında iletişimimiz çok iyi olmalı.

Bizim maçtaki en ama en önemli husus gol yememek olmalı. O kadar yüklenirken illaki kontra bulacak Malatya. Kahraman olmak isteyen yeni bir Mustafa Keçeli olmak isteyen andavallar mutlaka çıkacaktır. Bu fırıldaklara dikkat etmek gerekiyor. Gerekirse 3-0 4-0 da kalalım ama 2-1 3-1 olursa attığımız bir gol boşa gider toparlamak zor olur.

Gençler biri mantıklı bişeyler söylesin farka gitmek için neler yapmalı bu takım?
Bulduğumuz net gol pozisyonlarını atmamız lazım. Dün çaktırmadan dünyaları kaçırdık. Özette bile yok birçoğu. Takım motive çıkarsa pozisyon buluyor. Bu maç Falcao da sahada, muhakkak en az 7-8 net gol pozisyonuna gireceğiz. 7-8 pozisyona girip hiç gol atamadığımız maçlar da oldu, 3 pozisyonda 3 gol attığımız maçlar da oldu. Sonuç olarak bitiriciliğe ihtiyacımız var diğer her şeyden önce. Bir de Gedson-Taylan ikilisinin iyice dinlendirilmesi ve 90 dakika çıkaracak durumda olması lazım.

bazı arkadaşlar umarım totem yapıyordur çünkü çok saçma sapan yorumlar yapıyorlar.

Bulduğumuz net gol pozisyonlarını atmamız lazım. Dün çaktırmadan dünyaları kaçırdık. Özette bile yok birçoğu. Takım motive çıkarsa pozisyon buluyor. Bu maç Falcao da sahada, muhakkak en az 7-8 net gol pozisyonuna gireceğiz. 7-8 pozisyona girip hiç gol atamadığımız maçlar da oldu, 3 pozisyonda 3 gol attığımız maçlar da oldu. Sonuç olarak bitiriciliğe ihtiyacımız var diğer her şeyden önce. Bir de Gedson-Taylan ikilisinin iyice dinlendirilmesi ve 90 dakika çıkaracak durumda olması lazım.
Kesinlike öyle. Zaten erken gol atarsak örneğin ilk 30 dakika 3-0 veya ilk 20 dakikada 2-0 falan olursa Malatya da düşecektir. Bjk strese girecektir ve biz o gazla 5-6'ya gideriz.

Yalnız Galatasaray Winner'lığını bir kenara bırakırsak çok da havaya girmemeliyiz. Ayaklarımız yere sağlam basmalı. 5-0 yensek bile şampiyon olamayabiliriz.

Ha herkese gereken korkuyu verdik ama şımarmamız lazım. İnş cumartesi bir mucizeyi gerçekleştireceğiz. Umut edelim.

AKBABA oynamasın da ben 2.liğe üzülmem. Eğer onun penaltısı yüzünden şampiyonluk kaçarsa o adamı şart olsun..............

Aynı zalad a 6 tanede beşiktaş atmıştı .. hep bunu hatırlarlar ama bizim nağmağlup şampiyon olamamamız unutulur nedense . Alayını üst üste koyacağız..

İlk 10 dakika mutlaka 1 gol atmamız lazım Beşiktaş’ı hemen baskı altına almak gerekiyor ama tersi olursa geçmiş olsun ilk 10-15 dakikada belli olur

Geri
Üst Alt