Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.219
- 1.875
- 1.198
Bir Zalad tutturmuş gidiyorlar o maçta Zalad 3 gol yedi diğer 5 golü Arif yedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zalad 2. Yarı oynamamisti üstelik bizim maçta. 3 hafta öncesi 6 attılar hemdeAynı zalad a 6 tanede beşiktaş atmıştı .. hep bunu hatırlarlar ama bizim nağmağlup şampiyon olamamamız unutulur nedense . Alayını üst üste koyacağız..
Takıma motivasyon sağlayacak çok astronomik bir prim, oyuncular çimi yer o zaman!Gençler biri mantıklı bişeyler söylesin farka gitmek için neler yapmalı bu takım?
Zalad 2. Yarı oynamamisti üstelik bizim maçta. 3 hafta öncesi 6 attılar hemde
Fener kazanmadığı sürece biz oluruzben bu averaj meselesini tam bilmiyorum.aklıma bişey geldi futbol sonuçta haa kesin olmaz denemez olurda denemez ama sonuçta ihtimal dahilinde olduğu için soruyorum
biz malatyaya 1-0 yenildik kargalar 4-0 yenildi göztepeye bu durumdada şampiyon biz mi oluyoruz yoksa gol atma sayısı mı önemli.yani kargalar diyelim 4-0 da yenilse ,milas 70 gol atmış biz 1-0 yenilsek 69 gol atmışız diye gene kargalar mı oluyor şampiyon
Yine biz oluyoruz, +1 averajla önlerine geciyoruz. Tabi biz ve bjk yenilince isin icine fb de giriyor, onu da unutmamak lazimben bu averaj meselesini tam bilmiyorum.aklıma bişey geldi futbol sonuçta haa kesin olmaz denemez olurda denemez ama sonuçta ihtimal dahilinde olduğu için soruyorum
biz malatyaya 1-0 yenildik kargalar 4-0 yenildi göztepeye bu durumdada şampiyon biz mi oluyoruz yoksa gol atma sayısı mı önemli.yani kargalar diyelim 4-0 da yenilse ,milas 70 gol atmış biz 1-0 yenilsek 69 gol atmışız diye gene kargalar mı oluyor şampiyon
fb şampi hoben bu averaj meselesini tam bilmiyorum.aklıma bişey geldi futbol sonuçta haa kesin olmaz denemez olurda denemez ama sonuçta ihtimal dahilinde olduğu için soruyorum
fb şampi ho
Bunlar şerefsiz şerefli. Televizyonda tinerci amigolar malatya öyle fazla fark yemez diyorlar. 5 atarsak şike diyip ağlayacak itlerEvet ayrıca namağlup olamadığımız sene beşiktaş ın engin aykut oğuz lu sakarya sporu 1 hafta once 6-0 yenmesi konuşulmaz mesela ah ahh
işte bu!!Muslera
Yedlin Donk Marcao Ömer
Taylan
Babel Gedson Kılınç Onyekuru
Mustafa
en fazla 1 gol atar bu ekipMuslera
Yedlin Donk Marcao Ömer
Taylan
Mustafa
niyeen fazla 1 gol atar bu ekip
Güzel kadro. Feg sağlam olsa Kılınçın yerine oynasa çok daha verimli bir hücum hattımız olurMuslera
Yedlin Donk Marcao Ömer
Taylan
Mustafa
muslera