.....................................musli................................
..yed..........donk...............marcao..sarachi....
................................taylan...................................
................gedson.....................kılınç..................
....halil.......................................kerem................
.......................mustafa......................................... tahminimce kerem yerine arda olur mustafa yerinede babel olur terimin tercihi.ikinci yarı mustafa

kuru ve keremi alır kısmetse

şampiyon olalımda isterse 1-0 malatyayı yenelim kargalar 1-1 beraberede kalsa şampiyon olduktan sonra porblem değil.

ben bu averaj meselesini tam bilmiyorum.aklıma bişey geldi futbol sonuçta haa kesin olmaz denemez olurda denemez ama sonuçta ihtimal dahilinde olduğu için soruyorum

biz malatyaya 1-0 yenildik kargalar 4-0 yenildi göztepeye bu durumdada şampiyon biz mi oluyoruz yoksa gol atma sayısı mı önemli.yani kargalar diyelim 4-0 da yenilse ,milas 70 gol atmış biz 1-0 yenilsek 69 gol atmışız diye gene kargalar mı oluyor şampiyon

ben bu averaj meselesini tam bilmiyorum.aklıma bişey geldi futbol sonuçta haa kesin olmaz denemez olurda denemez ama sonuçta ihtimal dahilinde olduğu için soruyorum

biz malatyaya 1-0 yenildik kargalar 4-0 yenildi göztepeye bu durumdada şampiyon biz mi oluyoruz yoksa gol atma sayısı mı önemli.yani kargalar diyelim 4-0 da yenilse ,milas 70 gol atmış biz 1-0 yenilsek 69 gol atmışız diye gene kargalar mı oluyor şampiyon
Fener kazanmadığı sürece biz oluruz

Yine biz oluyoruz, +1 averajla önlerine geciyoruz. Tabi biz ve bjk yenilince isin icine fb de giriyor, onu da unutmamak lazim

fb şampi ho

bilgi için teşekkürler renktaşlar ,f5 i konu dışında tuttum bilerek.sebebi kargalarla aramızdaki averaj hesabı olayını bilmek içindi.

Evet ayrıca namağlup olamadığımız sene beşiktaş ın engin aykut oğuz lu sakarya sporu 1 hafta once 6-0 yenmesi konuşulmaz mesela ah ahh
Bunlar şerefsiz şerefli. Televizyonda tinerci amigolar malatya öyle fazla fark yemez diyorlar. 5 atarsak şike diyip ağlayacak itler

muslera
yedlin donk marcao saracchi
taylan gedson
babel halil onyekuru
mustafa

halil ve mustiyi beraber oynatma taraftariyim. birinci tercihim kerem-babel-onye-mustafa olur ama hoca kerem'i fazla top kaybediyor diye oynatmaz

Geri
Üst Alt