Valla 10 gün evvel kafa rahattı, şampiyon olma ihtimalimizi geçtim, bjk 3 maç kala mı ilan eder, derbiden sonra mı ilan eder diye beklerken gene bizi strese soktu namussuzlar. Ha ne yalan söyleyim hiç şampiyonluk havası hissetmiyorum ama insan devamlı "Acaba?" demekten kendini alamıyor. Bok vardı da o kadar hafta mal mal puanlar verdiniz, berbat toplar oynadınız.. Şu takım ülkenin Bayern Münih'i olamadı kaç yıldır. Hep ıkına sıkına, rakiplerin olağanüstü kayıpları ve hediyeleri ile gelen şampiyonluklar.. Neyse hayırlısı olsun bakalım, eğer bizim için hayırlı olacaksa şampiyon olalım, ama yok bir şeylerin değişmesi için illa tokat yememiz gerekiyorsa varsın olmasın. İşin ucunda Galatasaray varsa her koşulda gönül şampiyon olmayı arzuluyor tabi bu da bir gerçek. Şampiyonluk kötü futbolla veya rakibin hediyesi ile gelse bile 1 günlüğüne her şeyi unutup çılgınca sevineceğiz orası kesin.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Bjk Cenk ve Abou olsaydı bu iş bitmişti hakettiler, sözlerine asla katılmıyorum.Bütün yıl ne cezalarımız ne sakatlıklar virüsler bitmedi mi bizde?İlk yarıyı Muslera'sız forvetsiz oynamadık mı?Eldeki forvet denebilecek tek kişi Oğulcan iken saçma sapan bir cezayla kesmediler mi?Ya bizim kart sınırındaki bütün stoperlerimiz aynı anda kart gördü Gedsonu falan oynattık kimin başına gelmiş bunlar.Beşiktaşın kasap bir oyuncusu tam 183 gün kart görmedi bizde 2 haftayı bulmazdı o süre.
Sözün özü hak ettik, kartlara cezalara kimseye çalınmayan penaltılara rağmen buraya kadar geldik.Biz şampiyon olacağız!❤️💛

Ananizi avradinizi. Bjkli var hakemi yine

Geri
Üst Alt