Aman zaten potaya son anda girdik yani kaybetsek de koymaz hem iki haftaya kadar Avrupa ligi ya da 2.olsak falan diye düşünüyorduk zaten bu sezon olacağı yoktu, olursa güzel olur olmazsa da cl ön eleme kovalarız nedir yani
(Kaybedersek üzülmemek için kendime yaptığım telkinler)
Vallahi bu saatten sonra kaybedersek koyar. o futbolcular yok mu o futbolcula:mad:

Zaman geçirmenin en kolay zamanı ilk 30 dakikada 3-0 yaptıktan sonra her faulde 1 dkk çalmak.10 faul işimizi görebilir ama şu var bize yapılmasını istemediğimiz davranışları bizimde yapmamamız lazım ,çünkü genelde ben şahit oluyorum yerde zamanı eritmeye oynayan takımlar üzülmüştür.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umarim cevabimi alirim 😀 benim hakettiler dedigim dusuk butce dar kadro sene basinda bu durumun bu hale gelecegini hayal edemiydin ? full hakem destegi olsa yine bu kadro sampiyon olamaz derdik bir sekilde geldiler fenerbahce olmasin yeter

biz olursak ne ala sevincten havalara ucariz ama kaybedersekte cok uzulmem besiktasa kaybederiz fenere kaybetmeyelimde senelerce konusurlar
Hocam ben fenerden daha çok igrendim bunlardan. Fenerle final maçına çıksak inan bu kadar ezilmez küçülmezlerdi. İnşallah sampiyon biz oluruz. İnşallah saat 22:45 sularında herkes kimin neyi hakettiğini görür. Aminnnn !!!

Sen 6 fark bulursan Beşiktaş'a 4 fark lazım Beşiktaş'ta forvet yokken 4 fark bulamaz o yüzden 6 farkı bulup Beşiktaş maçına değil kendi maçımızla işi bitirelim

6 farkı bulursak zaten Beşiktaş maçıyla işimiz kalmaz. Gerçekçi olmak gerekirse Beşiktaş puan kaybetmezse şansımız %30

Geri
Üst Alt