Bizim kamiller şut da çekmiyor kaleye. Gedson önü boş vurmak yerine pas veriyor hala. Ama iş bitirici yok işte. Şu maçta Falcao lazımdı ceza sahası golcüsü hem bulduğunu atar hem de alan açardı.

Biz buraya fatih terim balıyla geldik kabul edelim.Takım ligin başından beri kaç kere top oynadı?O yüzden burada şampiyon olsak dahi benim miğdem bulanıyor bu futboldan hocaya güle güle.

İş averaja kalmaz diyordum günlerdir tahminim ve beklentim doğru ilerliyor. Kazanırsak muhtemelen şampiyon oluruz. Bakalım son 45dk artık.

Bu sezon şampiyonluğu kim hak etti dersen kesinlikle bizim hak etmediğimizi söylerim.

Beşiktaş kötünün iyisi olarak şampiyon olur, o kötünün iyisi kısmıda istekleri olur. Bu mevcut Gs takımı üstünde Gs forması olmasa kesinlikle orta sıra takımı

Daha geçen maç ilk yarı oynanan oyun belli. Bu adam harbiden taşşak geçiyor bizle başka bir açıklaması yok abi.

Doğru düzgün şutumuz yok bir de şampiyon olacağız.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olmadığını, planının tutmadığını görüyorsun. Halil'in rakip savunma arasında ezildiğini izliyorsun ama 30. dakikada değişiklik yapmak yerine ilk yarıyı çöpe atıyorsun.
Kampa girip hazırlandıkları oyun bu. Yazıklar olsun.

şu devreye 2-0 önde girsek beşiktaşın etekleri tutuşurdu şampiyonluk gelirdi. Ama bizim takımı nerden tutarsan elinde kalıyor. Hocası çöp futbolcusuda çöp. Bu akşam 10 tane atıp şampiyonda olsak kararım bu yönde.Günümüz futbolda yerin yok malesef.

Averaj işi bitti. Ne yapıp edip kazanmalıyız, sonrası bizim elimizde değil...

Geri
Üst Alt